2777
2789
عنوان

از مامانم متنفرم

336 بازدید | 9 پست

گاهی اوقات حس میکنم خیلی خوبه خیلی جاها در حقم خوبی کرده ولی بدی هم خیلی بهم کرده.امروز واسه اولین بار به خودم جرأت دادم کمی درمورد اشتباهاتش باهاش صحبت کنم قبول نمیکنه مشکل داره که هیچ تازه قهر کرده حرکات اضافی هم از خودش درمیاره

چرا ؟

دلت که گرفت.../ دیگر منت زمین را نکش.../ راه آسمان باز است؛‍‍‍‍‍‍‍ پر بکش.../ او همیشه آغوشش باز است.../ نگفته تو را می خواند.../ اگر هیچکس نیست؛ خدا که هست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر یه مامان دارم لنگه نداره 😐

به زودی شاهد این کامنت ها خواهیم بود😐😑

بعدش تو تاپیک دیگه روسری ننه اش و دامن کرد ننه اش با شلنگ کتکش زدع😐😐😐😐

خدایایه هل بده بیوفتم ترکیه😁

در مورد همه چیز حق رو به خودش میده.واکنش های شدیدی نسبت به مسائل داره.همیشه هرچی درددل از هرجا داشته سرمن خالی شده واسه همین خیلی ازش کینه دارم سعی میکنم باهاش خوب بشم ولی الکی که نمیشه خوب بود میخوام مشکلاتمون از ریشه حل بشه.کلا ظرفیت گوش کردن نداره بعد به من میگه تو خودت نریز حرف بزن