2777
2789

من تو تاپیکای قبلمم گفتم، بهش پیام دادم یه هفته ای باهم حرف زدیم همه چی خوب بود حتی قرار شد باهم بریم بیرون ولی وقتی بعد ازش پرسیدم چرابامن حرف میزنی قصد رابطه ی جدیه یا الکی گفت من دنبال هیج رابطه ای باتو نیستم دیگه بهت زنگ نمیزنم توام نزن بعد لونروز استوریمو نگا کرد تو واتساپ خدا لعنتش کنه چرااینجوری میکنه بامن 

|•وتی لە حاڵت بڵێ، وتم:دڵی وێران، سەری حەیران،خەمی شاراوە، لاشەی بێ گیان•|🫠🤎🕊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خودت نگیر خودش مشکل داره

من میفهمم کاملا درک میکنم دوسم نداره، اما چرا منو بازی میده؟ مگه چیکارش کردم بخداهیشکی اندازه من دوسش نداشت نداره نمیتونه داشته باشه، یه کاری کرده باهام که دیگه خود منم نمیتونم اون حسای قشنگو بهش داشته باشم انقد عوضی شده

این ادما رو فقط باید رها کرد و دور شد ازشون روح ادمو فرسایش میدن

واقعا تنها سوالی ک هیچ جوابی واسش پیدا نکردم دلیا رفتاراشه

خب عزیزم همچین ادم غیر نرمالی برا چیته. که الان ناراحتی

من ناراحت اینم احساساتم ب بازی گرفته شده، اون ادم یه روز صفره یه روز صد، ناراحت اینم که احه چرا من باید این بلا سرم بیاد

من ناراحت اینم احساساتم ب بازی گرفته شده، اون ادم یه روز صفره یه روز صد، ناراحت اینم که احه چرا من ب ...

عزیزم با احساس همه مون حداقل یه بار بازی شده ،،، متاسفانه خیلی از مردم ادمایی هستن که فقط به فکر خودشونن

گور پدرش

من میفهمم کاملا درک میکنم دوسم نداره، اما چرا منو بازی میده؟ مگه چیکارش کردم بخداهیشکی اندازه من دوس ...

ببین مشکل از تو نیست پسرها گاهی آمادگی جدی شدن رابطه رو ندارند فکر نمیکنن دختر جدی گرفته براینکه پیش امده

عزیزم با احساس همه مون حداقل یه بار بازی شده ،،، متاسفانه خیلی از مردم ادمایی هستن که فقط به فکر خود ...

امروز خیلی دلتنگ شدم اصلا خیلی حالم بده کاش منو خدا میدیدقبلنا هروقت صداش میزدم دستمو میگرفت الان دیگه نمیبینتم

مشخص خودش مشکل روانی داره میخواد اذیت کنه

انگار عقده داره یکی دیگه اونو روانی کرده من باید تاوان بدم

ببین اگ مث من نمیخوای هفت روزت نشه هفت سال ولش کن بره پی کارش

منم اولاش فهمیدم این ادم نرمال نیست

ادامه دادم تهش چی گیرم اومد؟

موی سفید افسردگی هرشب گریه و زاری 

اقایون شعور داشته باشن وقتی میام اینجا دردو دل میکنم درخواست دوستی ندن وگرنه عکس میفرستم میدم نی نی یار تعلیقتون کنه  خوش رقصی و حمایتای بی کران ی سری خانمای اینجا در دفاع از پسربچه های فیک خاله زنک متوهم اینجا هم ک سالهاست منشاش رو میدونیم پس ب هیچ وجه اینجورزنا منو ریپلای نکنن چون فکرای خوبی راجبشون نمیکنم البته ی دوست عزیزی کلمه خوش رقصی رو اینجا واسشون بکار برد و من یاد گرفتم قبل از اون خودم ی کلمه دیگه میگفتم