2777
2789
عنوان

من قوی نیستم

67 بازدید | 2 پست

انقدر منو رنج نده انقدر من رها نکن من هیچکسو ندارم هیچکس نمیفهمه من چی کشیدموهیچکس نمیفهمه هر چی تو ضیح بدم اینجام میگم هر کس میاد میگه ماهم اینحوری عم هست ولی نه خیلی خوشبختن دغده هاشون اونفدر من نیست حداقل یکی تو زندگی دارن کنارشون باشه بچه دارن بخاطرش زندگی میکنن شوهر دارن پول دارن قیافه دارن سلامتی یه چیزی که بفهمن زندن هنوز دلیل برلی زندگیشون دارن  من چی چرا هیچ منو نخواستی چرا به جای من به ادم که دوست داشتیش نیاوردی چرا اگه نمیخوای منو چرا اومدم اونا مسر میخواستن چرا بهشوت ندادی منو با لین همه مشکل  چرا اخه چرا من نه بدرد میخورم نه ادم خوبیم من خیلی بدم همیشه حسادت زندگی بقیه میکنم خیلی بدم چرا منو اوردی کاش،تو رحم مامانم میمردم 

۱۱اردیبهشت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.