2777
2789

من الان ۱۷ سالمه بعدش یعنی ۳ سال پیش ۱۴ سالم بود کلاس هشتم بودم

یه رفیقی داشتم شما فکر کنید اسمش رو میزاریم چیزا

این چیدا با من خیلی صمیمی بود چون دوتامون باهم تو یه کلاس موسیقی بودیم

بعدش عسل منو با دوست هاش آشنا کرد

عسل یک اکیپ مختلط داشت

جمال (اسم مستعار) نامزد عسل بود که عسل خودش ۱۷ سالش بود و کلاس یازدهم بود جمال هم ۱۹ سالش بود

و اینکه یه پسر دیگه هم توی اکیپ بود که با هیچکس نبود اسمش احسان بود ایشون هم ۱۸ سالش بود اونموقع 

با دو پسر دیگه به اسم علی و فرزاد 

و یک دختر دیگه جز من و عسل به اسم غزل

غزل هم نامزد فرزاد بود 

پس الان اینجوری شد میگم گیج نشید

غزل نامزد فرزاد

عسل نامزد جمال و دوست من

علی و احسان با هیچکی

من (آیدا) یکی از دخترای اکیپ

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

بعد علی اون زمان با یک دختره بود که خارج از اکیپ بود و اون دوست عسل بود اسمش هم ثنا بود

تا اینکه من رفتم توی اکیپ علی کلا منو به چشم بچه می دید کلا صدام می‌کرد بچه و کودک و این چرت و پرتا چون تقریبا از همه کوچولو تر بودم

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

کسی زنده هست بقیشو بگم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعد علی اون زمان با یک دختره بود که خارج از اکیپ بود و اون دوست عسل بود اسمش هم ثنا بودتا اینکه من ر ...

تا اینکه جمال کلا رفت از ایران و با عسل هم کات کرد

عسل رفت با علی

من و علی رفیق بودیم تا ۱۵ سالم شد من هنوز بهم میگفت کودک و بچه و این حرفا

یه دختره هم بود از اهواز اومده بود تهران برگشته بود یه مدت برا کار پدرش رفته بودن اهواز

تا اینکه این علی اومد گفت من تورو دوست دارم😐

تا اینکه فرزاد کلا رفت از ایران و با عسل هم کات کردعسل رفت با علیمن و علی رفیق بودیم تا ۱۵ سالم شد م ...

بعدش منم گفتم تو الان با عسلی یعنی چی این حرفا و فلان فیسار

۲ هفته بی‌خیال شد اصلا پیداش نشد

گفت من با عسل کات کردم توروقران مجید من عاشقتم و اینحرفا

من خر هم گفتم‌ باشه

بگو

گفتم

تا اینکه جمال کلا رفت از ایران و با عسل هم کات کردعسل رفت با علیمن و علی رفیق بودیم تا ۱۵ سالم شد من ...

بعد خلاصه

اشتباهی گفتم فرزاد

جمال بود از ایران رفت

چون اسم مستعار هست قاطی میکنم

خلاصه اینکه من فهمیدم علی موقعی که با من بوده رفته جلو در خونه غزل اینا خودش تکی خواستگاری کرده

درصورتی که همه میدونستن با فرزاددد هست و قضیه جدیه و آیت حرفا

بعد خلاصهاشتباهی گفتم فرزادجمال بود از ایران رفتچون اسم مستعار هست قاطی میکنمخلاصه اینکه من فهمیدم ع ...

و بله

به فرزاد رفتم گفتم 

فرزاد هم گفت جهنم من عاشق غزل نیستم😐😐😐

من پشمااااام ریخته بود واقعا

نمیدونم از سر عصبانیت گفت یا شوخی

من با این علی یک ماه موندم تحملش کردم

و اینکه من یه دوستی داشتم اونموقع مریم

مریم چون می‌گفت کات کنیم این علی رفته بود سر این با دوستاش دعوا کرده بود و فلان و فیسار بدددجور دعواش شده بود با مریم

و بلهبه فرزاد رفتم گفتم فرزاد هم گفت جهنم من عاشق غزل نیستم😐😐😐من پشمااااام ریخته بود واقعانمیدونم ...

خلاله

از دست یه دختره

پریا این همون دختره که از اهواز اومده بود

کات کردیم و رفت 

این پریا چندش به علی می‌گفت دادااااااااش

می‌دونست ما کات کردیم فرداش اومد جلو همه گفت زن داداااااااش آیدا

منم گفتم گمشو بابا بدحور دعوام شد با علی می‌گفت تو غلط کردی به پریا  فحش دادی

خلالهاز دست یه دخترهپریا این همون دختره که از اهواز اومده بودکات کردیم و رفت این پریا چندش به علی می ...

اره بعدش اومد منت کشی در خونمون گل آورد و این حرفا

تا اینکه من گفتم نه تا دو هفته ازش خبر نداشتم داشتم می‌مردم خودم رفتم ممنت‌کشی

الان میگین خاک تو سرت دختر ولی منم میگم خاک تو سرم 

اینم گفت باشه 

اصلا این علی یچیزایی می‌گفت باورتون نمی شد 

اره بعدش اومد منت کشی در خونمون گل آورد و این حرفاتا اینکه من گفتم نه تا دو هفته ازش خبر نداشتم داشت ...

من سه ماه با علی دوست بودم ولی بعدش یهو اومد گفت میشه بس کنی؟ گفتم چیو گفت برو

بعد اینکه یه دختره بود ندا

این ندا خیلی می چسبید به علی این علی هم راهش رک وا میداد می‌گفت این هم بچس😐

احسان از دست کثافت کاری اینا پاشد رفت از اکیپ منم رفتم

( احسان خودش تاحالا با هیچکی نبود چه تو اکیپ چه خارجش چه قدیم چه جدید هنوز ازش خبر دارم)

بعد الان من هنوز عاشق این علی ام میرم پیام قدیم هاشو میخونم قند تو دلم آب میشه

خب

تموم شد بخون 

اگه اصن کسی خوند تا آخرشو بگه نظرشو