2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی تو این رنج خوبه؟‌اخه شیائومی فک‌کنم با این قیمت بتونم چیز بهتری بخرم

واقعیت از سال پیش که گوشیمو خریدم دیگه تو بازار گوشی نیستم که قیمت ها و مدل ها رو بدونم اما شما سرچ بفرمایید گوشی سامسونگ تا ۲۵ م ببینید چه مدلی بهتون پیشنهاد میده 

درضمن

شیائومی:افت کیفیت 

حساب کاربری واگذار میشه

شیائومی چطور؟قیمتاش مناسبتره ولی کیفیو دودبیتش بالاتره

شیامی از لحاظ نرم افزاری ،حافظه ، خیلی خوبه 

ولی متاسفانه باتری ضعیفی داره و رفته رفته سرعت عملش پایین میاد اما اینم بگم خیلیم سگ جونه یعنی تا جای ممکن کار میکنه میکنه یه دفعه دیگه کلا نابود میشه ،دوربین خیلی معمولی داره و درکل هی بدی نیست 

سامسونگ اما باتری قوی داره اما به موقعش قاطی هم می‌کنه برات 😂از لحاظ حافظه از شیامی باب قیمت پایین تره 

نرم افزاریم از شیامی ضعیف تره اما 

دوربین خیلی خوبی باب قیمتش داره

شیامی از لحاظ نرم افزاری ،حافظه ، خیلی خوبه ولی متاسفانه باتری ضعیفی داره و رفته رفته سرعت عملش پایی ...

مرسیی

پس بنظرت برم سمت شیائومی؟ جون میگم که دوربین برام خیلی مهمتره از همچی میخام باهاش کار کنم ولی بودجم به ایفون نمیخوره

مرسییپس بنظرت برم سمت شیائومی؟ جون میگم که دوربین برام خیلی مهمتره از همچی میخام باهاش کار کنم ولی ب ...

اینهمه برات مقایسه کردم خواهر 😐😂💔

اگه نرم افزاری حافظه سگ جونی برات مهم و قیمت شیامی

اگه دوربین باتری قوی برات مهم سامسونگ 

تامام