پارساh مدیر استارتر عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 3540 عنوان میخوام اصلاح سبک کنم چکارهایی باید انجام بدهم 157 بازدید | 24 پست خودم میخوام چایی رو بزارم کنارو دیگه سرخ کردنی نخورم و فقط آبپزدیگه چکارهایی باید بکنماینم بگم از قبلا نوشابه و شربت و شکر و شکلات و ... نمیخوردمتناسب اندام هم دارم یه کم لاغرم هستم 1404/03/08 | 20:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nastaram عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 50063 بیداری و صبحانه خوردن قبل هشتصبحانه پروتئینی باشهروزی نیم ساعت پیاده رویشبا قبل ۱۲ بخواب کسانی که به ما وعده بهشت دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند...
hhhhahhhhh عضویت: 1400/01/24 تعداد پست: 3203 آفرین خوبه🤣 آقا هستم...که داند بجز ذات پروردگار ؛ که فردا چه بازی کند روزگار
نایییروووبی عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 9643 من ابپز میخورمنوشابه نمیخورماما شیرنی میخورمحذف قند نمیشه واقعاچون دلم بستنی میخواد و یا ابمیوه های پاکتی میخورم لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی ...گرفتاریم بزرگه با یه صلوات شاید غصم کمتر شه خدا رو چه دیدی🥲
اینم_سحر_دخترنازم عضویت: 1403/03/24 تعداد پست: 466 ترشی حافظه را کم میکنه و مغز را سرد میکنه میگم نخور
پارساh مدیر استارتر عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 3540 من ابپز میخورمنوشابه نمیخورماما شیرنی میخورمحذف قند نمیشه واقعاچون دلم بستنی میخواد و یا ابمیوه های ... ابمیوه پاکتی نمیخورم بستنی هم زیاد راغب نیستم ولی شرینی اره حذفش سخته کم میکنم
پارساh مدیر استارتر عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 3540 بیداری و صبحانه خوردن قبل هشتصبحانه پروتئینی باشهروزی نیم ساعت پیاده رویشبا قبل ۱۲ بخواب ساعت خوابم نمیتونم تغییر بدهم شغل شوهرم طوریه که تازه ۱۱ میاد خونه چکار کنم
نایییروووبی عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 9643 ابمیوه پاکتی نمیخورم بستنی هم زیاد راغب نیستم ولی شرینی اره حذفش سخته کم میکنم بلخره ک نمیشهسعی کن شیرنی خامه نخوریشیرنی هایی با قند کم بخورمثل زبان بدون شیرهدانمارکیبستنی هم ماهی دو بار خوبه لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی ...گرفتاریم بزرگه با یه صلوات شاید غصم کمتر شه خدا رو چه دیدی🥲
پارساh مدیر استارتر عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 3540 بلخره ک نمیشهسعی کن شیرنی خامه نخوریشیرنی هایی با قند کم بخورمثل زبان بدون شیرهدانمارکیبستنی هم ماهی ... میگم که کم میکنم
nastaram عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 50063 ساعت خوابم نمیتونم تغییر بدهم شغل شوهرم طوریه که تازه ۱۱ میاد خونه چکار کنم یکی از اصلی ترین هاش همونه عزیزمچون هورمونها تو همون ساعت ۱۲ تا ۴ صبح ترشح میشن و مهمه که بدن در حال استراحت باشه نه فعالیت.سعی کنید نهایت یک بخوابید دیگه از اون ورم زود پاشید کسانی که به ما وعده بهشت دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند...
پژواک_کوهستان عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 6367 ساعت خواب ورزش مدیتیشن برای کنترل استرس اگر از نظر روحی هم میخوای تغییر کنی کتاب و پادکست بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲