2777
2789
عنوان

چرا اینقدر زیاد میخوابی مرد🤕

312 بازدید | 12 پست

امروز قرار بود باهمسرم بریم خرید

هنوز خوابه خب امروز که سرکار نبودی چرا اینقدر میخوابی☹️

دلمم نمیاد بیدارش کنم🥺

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر مثه منی با این تفاوت که ما میخوایم بریم عروسی 

من میکاپ کرده شنیون کرده نشستم ی گوشه انگار عروسم اونم خوااااااب 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
شب هم خوابشون میبره؟من عصر یا ظهر یک ساعت هم که میخوابم شب تا صبح بیدارم

دیر میخوابه ولی خوابش میبره

ولی متاسفانه  خودم مثل شما هستم

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
چجوری دلتون نمیاد بیدار کنید شوهراتونو؟من هرکاری میکنم که بیدار شه🤧🤌

تنها کاری که تونستم انجام بدم اینه که کولر رو خاموش کردم شاااااااااااااید گرمش بشه بیدار بشه

چقدر مثه منی با این تفاوت که ما میخوایم بریم عروسی من میکاپ کرده شنیون کرده نشستم ی گوشه انگار عروسم ...

عزیزم دیرتون میشه که

همونو بگووو انگار بیست ساله نخوابیدن😂😂شوهره منم همینه

چرا اینجورین😅

وایی 

اکثرا همینن🙃

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.