هفت ساله خونه ساختیم الانم باهاشون قطع رابطم هر بار دعوامون شده خاهرشوهر مجردم تهدید کرده خونه خودشونه شوهرمم وقتی ساختیمش حتی ی دست نوشته ازشون نگرفته حالا بخاطر همین خونه کلی مشکلات داریم یعنی میتونن پسش بگیرن خونه ک ج عرض کنم شبیه زیرزمینه حدود ۵۰ متره سقفش دایم چکه میکنه سقف خیلی کوتاهه مثل زندانه ولی بازم راضیم که اجاره ندیم ولی خانواده شوهرم خیی ادیتم میکنن دخالت میکنن چندین بار دعوام کردن باعث دعوای من و شوهرم شدن نمیدونم چکار کنم دوس دارم خودمو بکشم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حتی اگه شده یه خونه تو یه روستا اطراف شهرتون که قیمت اجارش ارزونتره پیدا کنید و اجاره کنید ، حتی اگه خودتم شرایطشو داری برو سرکار و یه درامد کوچیک از خودت داشته باش ، شاید یکم سخت باشه ولی با آرامش زندگی میکنی
دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...