2777
2789

هفت ساله خونه ساختیم الانم باهاشون قطع رابطم هر بار دعوامون شده خاهرشوهر مجردم تهدید کرده خونه خودشونه شوهرمم وقتی ساختیمش حتی ی دست نوشته ازشون نگرفته حالا بخاطر همین خونه کلی مشکلات داریم یعنی میتونن پسش بگیرن خونه ک ج عرض کنم شبیه زیرزمینه حدود ۵۰ متره  سقفش دایم چکه میکنه سقف خیلی کوتاهه مثل زندانه ولی بازم راضیم که اجاره ندیم ولی خانواده شوهرم خیی ادیتم میکنن دخالت میکنن چندین بار دعوام کردن باعث دعوای من و شوهرم شدن نمیدونم چکار کنم دوس دارم خودمو بکشم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین به نظرم تحت هر شرایطی شده خونتو عوض کن ... 

حتی اگه شده یه خونه تو یه روستا اطراف شهرتون که قیمت اجارش ارزونتره پیدا کنید و اجاره کنید ، حتی اگه خودتم شرایطشو داری برو سرکار و یه درامد کوچیک از خودت داشته باش ، شاید یکم سخت باشه ولی با آرامش زندگی میکنی 

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...

لودر چیه زنگ بزن جرثقیل بیاد خاک شیر کنه خیالت راحته😂😂😂🤣🤣🤣

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

چقد شرایطت مثل منه ما ک‌دیگ قیدشو‌ زدیم انشالله بتونیم یه خونه دیک‌بکیریم اینم میدیم‌احاره بار میکین ...

خیلی ادیتم‌میکنن مشکلم فقط خونه نیست حتی خاهرشوه م کتکم زده 

حاضر م رهن اجاره بدم ولی نزدیک خانواده همسر نباشم اگر دور بشی میفهمی طعم زندگی رو

بخدا منم حاصرم شوهرم کارگره هبچی نداریم حارم قرض کنم برم اجاره ولی قبول نمیکنه

چقد شرایطت مثل منه ما ک‌دیگ قیدشو‌ زدیم انشالله بتونیم یه خونه دیک‌بکیریم اینم میدیم‌احاره بار میکین ...

یعنی رفتی جای دیگه لخدا من حاصرم برم چون خیی خونشم بده مثل قبره

عزیزم شوهرم‌ مخالفه وضع مالیمونم اصلا خوب نیست

بچه داری ؟ خانواده خودت چی ؟ ازت حمایت میکنن ؟ 

میتونی به شوهرت بگی تا پیدا شدن یه خونه ی مناسب میری پیش مامان و بابات و بعدش خودتم کمکش کنی تا یه خونه ارزون پیدا کنه 

البته اگه بچه نداشته باشی !!! 

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...