2777
2789
عنوان

برم دنبال علاقم یا درس

136 بازدید | 17 پست

من امسال کنکور دارم با توجه به نهایی های افتضاح هیچی نمیارم🙂💔 کم کاری کردم طول سال ولی انصافا تو فرجه خوندم تا صبح بیدار موندم هیچی ب هیچی

زیاد از درس خوندن خوشم نمیاد ینی مثل اینایی ک ارزوی رو پوش سفید دارن وو من اینطوری نیستم 

خانوادم تحصیل کردن در حد پزشکی دندون اینا همه از من ابن توقع رو دارن اما میدونم حتی شاید مجاز ب انتخاب رشته نشم 

از طرفی میکاپ رو خیلی دوست دارم نمیدونم برم دنبالش یا پشت کنکور بمونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نظر من اینه پشت کنکور بمون یا برو ازاد و پیام نور رشته بدون کنکور بخون 

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

درس رو باید از اول سال میخوندی با ذهنیت یه سال دیگه پشت کنکور ادامه نده 

بنظر من برو دنبال علاقت چیزی هم نیست که آدم بگه خب بدبخت و میشی و درآمد نداره ... نه اتفاقا درآمدش خوبه علاقتم هست   

https://abzarek.ir/service-p/msg/2252275                             بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

هردوتاش منم دوتاش و باهم رفتم 

فوق لیسانس گرفتم

ارایشگرم هستم 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

حتی اگه دنبال میکاپ رفتی برو بدون کنکور یه لیسانس بگیر این دوره دیپلمه بودن زشته

اگه یه دیپلمه ماهی ۲۰۰، ۳۰۰ تومن درامدش باشه هم بازم اینو میگید؟😁

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
اگه یه دیپلمه ماهی ۲۰۰، ۳۰۰ تومن درامدش باشه هم بازم اینو میگید؟😁

راس میگی واقعا اون موقع دیگه مهم نیس مدرکت دیپلمه یا لیسانس ( مگه واسه مردم) 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2252275                             بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

راس میگی واقعا اون موقع دیگه مهم نیس مدرکت دیپلمه یا لیسانس ( مگه واسه مردم)

دقیقا

وقتی پول باشه ادم کلاسای مختلفم میره و معلوماتش میره بالا، توی جمع هایی که ادمای سطح بالا هستن میره و از اونا هم چیز یاد میگیره

مشکلات ذهنی و روانی هم پیدا کنه راحت میره پیش تراپیست و نمیگه هزینه ش زیاده

سطح زندگی ادم کلی فرق میکنه

دیگه مدرک به چشم نمیاد

مخصوصا اینکه توی دانشگاه ها هیچی یاد نمیدن

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
دقیقاوقتی پول باشه ادم کلاسای مختلفم میره و معلوماتش میره بالا، توی جمع هایی که ادمای سطح بالا هستن ...

گل گفتی بزرگوار🌱

واقعا دانشگاه هیچی یاد نمیده بعدم تو که هدفت نیست الکی واسه چی وقت بزاری بری کلی دانشگاه که مدرک بالا ببری فقط واسه حرف مردم ، مردم همیشه یه حرفی واسه گفتن دارن

اینجوری دیگه زندگی تو نیست میشه زندگی مردم