2777
2789

شب رفته بودیم قبرستون(نزدیک خونمون بود) لباس سفید هم تنم بود

ی زنی هم اونجا بود

خاستم سربه سرش بزارم

سعی میکردم برم نزدیکش  و  صدای بم  ترسناک تولید کنم

هر چه  نزدیک تر میشدم با صدای بلند تری فاتحه میخوند

بعدشم جیق زد  و  فرار کرد قرآنش هم  نبرد  

من و دوستام تا ی ربع همونجا از خنده غش کرده بودیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفم برات

اصلنم خنده نداشت

چنل تلگرامم:                  https://t.me/happyordibehesht                               نقش من این نیست سنگر بگیرم ،،، فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم ،،،یه روزی دنیاست که میرقصه به ساز من،،، خودمو میشناسم عقب نمیرم،،،

وای این چه کاری بوده کردین بنده خدا تا مرز سکته رفته😕😂

یه نفر تعریف می‌کرد شب پارچه انداختیم روی سرمون بریم قبرستون تا کسی زو بترسونیم‌ همون موقع از وسط قبر های خالی یکی دو نفر اومدن بیرون پاهای دوستامون رو گرفتن کشیدن داخل قبرهای خالی 

میگفت آنچنان داد و هوار میزدیم‌ و میترسیدم آخرش فهمیدم اون آدمایی که از قبر بیرون اومدن‌ کارتون خواب یا معتاد بود که داخل قبر خالی خوابیده بودن و با سر و صدای ما بیدار شده بودن

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲