2777
2789
عنوان

بیاید بگید ازدواجتون سنتی بود یا مدرن؟؟😉

| مشاهده متن کامل بحث + 862 بازدید | 102 پست

شناخت درست از طرف و عاقلانه تصمیم گرفتن مهمه و الا فرقی نداره ولی احتمالا اگه عاشق دلسوخته باشین این وسط عقل میره پی کارش و از درست تصمیم گیری هم خبری نیست

❤السلام علیک یا اباعبدالله علیه السلام❤ 🍁دخترآبانم🍁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما دوست بوديم الان هم سه سال و نيمه زن و شوهريم هرروز بهتر از ديروز خداروشكر بنظرم اول عشق بعد ازدوا ...

چی کار میکنین که عادی نمیشین واسه هم؟؟ من همش فک میکنم نهایت تا 2 سال واسه هم جذابیم ولی بعدش رفته رفته دیگه اون عشق اولیه کمرنگ میشه ب جاش اختلافا بروز میکنن...

سنتی. ولی خودشون خانوادگی باهم بخوانت بهتره یا فقط یکی. پسرایی که قول ازدواج میدن بعد خ غیر قابل پیش ...

اینو راست میگی که خانوادگی بخوانت خیلی بهتره!!! منم همینجوری بودم والان بعداز۸سال که عروسشونم براشون خیلی عزیزمودوستم دارن😊😊😊

ما سنتی ازدواج کردیم با این که خیلی باهم فرق داریم و مشکلات هم زیاده اما دوسش دارم و یک لحظه بدون همسرم رو نمیتونم تصور کنم البته نمیدونم اونم همین حس رو داره یا نه

هر دو نوع ازدواج میتونه هم خوب باشه هم بد ...اگه عقل و منطق بکار گرفته بشه

۶سال دوست بودیم بعد خانوادم قبول نکرد .سال پنجم پسر دایی اومد خاستگاریم و ب زور دادنم شوهر..

اصلا دوسش نداشتم همون شبم بهش گفتم ک دوستت ندارم و فلانی رو دوس دارم..

۱۰ماه عقدش بودم خیلی بد دل بود حتی میگفت داداشت بهت زنگ نزنه 

عید ۹۱قرار شد عروسیمون باشه ک زدم زیر همه چیز واقعا دوسس نداشتم خودشم میدونست ولی ب زوووور منو عقد خودش کرد البته با همکاری خانوادم..

خلاصه اسفند ۹۰جدا شدم و پدرشوهرم سریع اومد خاستگاریم گفت اینا از اولشم مال هم بودن شما دخترتونو بدبخت کردین .

خلاصه عید ۹۱نامزدی منو عشق ۶سالم بود

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

به نظر من هر کدومش هست باید عقل توش باشه این جمله که میگن0انتخاب عاقلانه زندگی عاشقانه رو خیلی قبوم دارم چون روزای رنگی و قشنگ مال اول کاره وقتی رفتی زیر یه سقف بار زندگی افتاد رو دوش دوتاتون روزی که مشکل پیش بیاد و دلگیر بشی باز عقل و منطق بهت میگه اشتباه نکردی و دلت قرصه ولی اگر صرفا با عشق و عاشقی و بدون عقل جلو رفته باشی سرخورده میشی و همه چیزو از دست میدی . من خودم با دوستی مخالفم اول به دلیل شرعیش دوم به خاطر این که درصد زیادی از پسرا واسه خوش گذرونی دوست دختر میگیرن ولی دخترا از قلب و احساسشون مایه میذارن و اگر جدا بشن داغون میشن . خیلیا رو دیدم واقعا به قصد اشنایی و ازدواج با هم بودن حتی بدون حدود شرعیش ولی مثلا با اطلاع خانواده . علی رغم تفاوت اعتقادی این جور ادما واسم قابل احترامن ولی با دوستی همینجور الکی تفریحی دو جنس مخالفم . ادم باید قلب و احساسش رو0جایی هزینه کنه که ارزش داشته باشه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

خودتون بیشترکدومومیپسندین مدرن یاسنتی 

البته مونده به فرهنگ خونواده ها که کدومو بیشتراستقبال میکنن... مدرن بخوای بایدبیشتردقت کنی وخوب چشاتوبازکنی.. توسنتی هم موردخوب اومد چراکه نه... مال ماسنتی بودهروزبیشترازروزقبل همسرمودوس دارم عشقمه

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه.... 
معلومه فقط یکی😅 چه اهمیتی داره خانوادش بخوان؟اگه خوب و مهربون باشی میخوانت دیگه چه سنتی چه مدرن

خانواده عوضی کم نیست. بعدم عرصه میخاد دوستی و .... و زبوننن و ..و صبر که اهل تحمل من نبودم. 

خدایا برکت بده✌
خانواده عوضی کم نیست. بعدم عرصه میخاد دوستی و .... و زبوننن و ..و صبر که اهل تحمل من نبودم. 

خانواده اگه عوضی باشه هم تو جلسه خواستگاری نمیشه فهمید.اذیت کن باشن تو هردوحالت همینه...

رونده باش...امید هیچ معجزی ز مرده نیست...
اخه پسر عمم بود میشناختمش ولی حدود ۹ سال دوستیمون طول کشیداین قسمت مدرنش و فقط سال آخر خانواده ها در ...

یعنی عاشق قسمت سنتیش شدم که فقط سال آخر خونواده ها فهمیدن😂😂😂😂خدایا این ازدواجای سنتی رو از ما دخترا نگیر😂😂😂