2777
2789
عنوان

تولدت مبارک جیگر

262 بازدید | 25 پست

برات بهترین ها آرزو میکنم بهاری💓💋💋🫂🫂

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🥲🥲مرسی خواهری ❤️ خیلی دوست دارممم تنت سلامت 💋

قلب منی 

بخدا که خیلی دوستت دارم💋🫂💋💓💓

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

🥺🥺ماهی ماه

بوس بک 🫂

🥺🥺ماهی ماه

تولدت مبارک مهربون الان دیدم این تاپیکو

انشالله به حق بزرگی خداوندمتعال همیشه موفق و سلامت باشی 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

تولدت مبارک مهربون الان دیدم این تاپیکوانشالله به حق بزرگی خداوندمتعال همیشه موفق و سلامت باشی

قربون محبتت 

متشکرم گلم 😍😍 همچنین شماا 

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍

سلام عزیزم ببخشید ، میگم الان واقعا شیراز صدا میاد ؟ یکی تو یه تاپیکی گفت یعنی قرار نیست تموم کنن ؟ ...

سلام عزیزی 

بله صدا میاد ... من شیراز نیستم رفتیم از،شهر به خاطر جنگ .... اقوامم هستن زنگ زدم پرسیدم گفت داره صدا میاد و میزنن🥲

سلام عزیزی بله صدا میاد ... من شیراز نیستم رفتیم از،شهر به خاطر جنگ .... اقوامم هستن زنگ زدم پرسیدم ...

دلم خوش بود تموم شد زدن و اینا 😔

خدا برشون داره از رو زمین

ممنون 

خودت خوبی عزیزم 

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
دلم خوش بود تموم شد زدن و اینا 😔خدا برشون داره از رو زمینممنون خودت خوبی عزیزم

منم ...

الهی امین🥲🥹

شکر نه خوب نیستم ... تو خوبی چه میکنی گل

منم ...الهی امین🥲🥹 شکر نه خوب نیستم ... تو خوبی چه میکنی گل

😔😔 ... 

استرس لحظه ای ولم نمیکنه امروز یه کم حالم خوب شده بود 

که الان این خبر رو شنیدم بازم مریض میشم 

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
😔😔 ... استرس لحظه ای ولم نمیکنه امروز یه کم حالم خوب شده بود که الان این خبر رو شنیدم بازم مریض می ...

قربونت بشم نکن با خودت این کارو🥹🥲🫂🫂🥲🫂🥲🫂🥲

@وحشی_زیبا2‍

امیدوارم قطار زندگیت روی ریل های خوشبختی حرکت کنه خواهری💕

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.