2777
2789
خب خدا رو شکر که قبول شدی ، من که هیچ امیدی ندارم 🤣🤣🤣

اگه پارتی و سهمیه نداری باید جون بکنی من شبانه روز تو خونه بودم میخوندم سال آخر پاره وقت تو اداره سرکار هم میرفتم بدون حقوق 

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

من ۷۳ ام در حال حاضر بیکار

الان سر قبور شهدام 

الهی همه ازدواجشون جور بشه با کسی که میخان

برام دعا کنین

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه پارتی و سهمیه نداری باید جون بکنی من شبانه روز تو خونه بودم میخوندم سال آخر پاره وقت تو اداره سر ...

نه بابا پارتی و سهمیه م کجا بود🤣🤣🤣 ازمون های استخدامی از کنکور و امتحانات دانشگاه سخت تره ، مصاحبه هم که به کنار 

تو نمیدانی که من در زندگی خویش چه لحظاتی را پشت سر گذاشته ام پس مرا قضاوت نکن که اگر قضاوتم کنی من ۱۰ برابر قضاوتت میکنم ول کُنت هم نمیشم 😝😝😝😝

هدفی برای آینده شون دارن؟

نه هنوز منتظر شوهر هستن کسی نمیاد سراغ شون 🤣🤣

ولی خوب من چنان نتونستم تحمل شون کنم ۱۰ ساله ندیدم شون 

دیگه اون آقا که میخواد اینا رو بگیره چه گناهی کرده 😂

من حوصله ازدواج ندارم برای خودم میخوام سینگل بمونم 😂

به عنوان خواهر بزرگترت میگما 

جدیییی 

هیچوووووقت اینجوری نگو، هیچووووقت کسیو قضاوت نکن

چرخ گردون همچییییین میذارتت تو اون جایگاه تازه میفهمی حس و حال طرف چجوری بود 

نه به تمسخر نه به ترحم نه به حتی دلسوزی 

فقططططط رو خودت متمرکز باش 

به عنوان خواهر بزرگترت میگما جدیییی هیچوووووقت اینجوری نگو، هیچووووقت کسیو قضاوت نکنچرخ گردون همچییی ...

کلا با فامیل هام مشکل دارم ۱۰ ساله ندیدم شون بخاطر همین اینطوری میگم درموردشون 😂

وگرنه که اصلا قصد توهین یا زشتی ندارم