2777
2789
عنوان

شوهرم قبل من با دختر عموش عقد بوده

371 بازدید | 27 پست

الان ده ساله عروسی کردیم ولی باورتون میشه هنوز جرات نکردم دقیق بپرسم چرا جدا شدند 

همش تو فکرم میاد چند وقت یه بار و دوباره یادم میره

الان اهنگ بمون محسن یگانه رو تو ماشین پخش کرده میگه چقدر این اهنگ برام نوستالژیه 

منم سریع گرفتم قضیه رو خب ده دوازده سال پیش بوده طلاق گرفته حتما این اهنگ رو زیاد گوش میکرده چون شکست عشقی خورده بوده

یه وقتا احساس کودن بودن بهم دست میده تو این زندگی

نگنه هنوز دوسش داره

دختر عموش هنوز مجرده 

دیگه اللن بعد ۱٠سال جراحی کردن بیمار ـ. دوباره مبخوای بشکافی ببینی اون تو چه خبره؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جبهه نگیر براش فقط بگو من میخوام بدونم دوست داری بگو بهم اگه گفت بهش بگو درکت میکنم دلت شکست یه کاری میکنم فراموش کنی همین نذار فکر کنه حسودی چیزی میکنی و در اخر اینکه هر کسی گذشته ای داره متعلق به گذشته اس 

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...