2777
2789

اگه عروسی دعوتتون کنن اما بچه ها رو بگن نیارید میرید؟؟ بنظرتون اینکار واقعا درسته؟ از نظر من یجوریه آدم دوس نداره شرکت کنه…

دوباره امروز زنده ام،،دوباره تو را بر شانه های خویش حمل میکنم ای زندگی ❤️🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نمیرم 

اگه با بچه دعوتم کنن همه تلاشمو میکنم که نگهش دارم ولی از اول کار بگن نیار نه نمیرم

خودم دوسال پیش عروسیمون بود بچه ها اومدن رقصیدن کیف کردم 

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

خب نرو عزیزم😐😐

وقتی مادرا انقد بیخیالن ک بچه هاشونو تو عروسی ول میکنن و موقع رقص عروس و داماد و... میرن وسط حق دارن ک بگن بچه هاتونو نیارین

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 

خودم نمی‌برم 

تو فیلم عروسیم بچه ها گند زدن ب مراسم و رقص و ننه باباهاشون معلوم نبود کجان

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️

نمیرم و ناراحت هم نمیشم...خب جای بچه نیست...و منم دوست ندارم بچه هام رو بذارم و خودم برم خوش گذرونی به یکی دیگه زحمت بدم...پس نمیرم و برای نظر طرف که برای مراسمش گرفته ارزش قائل میشم.

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

بلهعروسی جشن مناسب بچه نیستمگر خانه بازی داشته باشهبچه جشن تولد و خانه بازی براش لذت داره

من ترجیح میدم دعوتم نکنن تا اینکه بگن بچه تو نیار چون خب مثلا بچه مو کجا بزارم 😅

خب نرو عزیزم😐😐وقتی مادرا انقد بیخیالن ک بچه هاشونو تو عروسی ول میکنن و موقع رقص عروس و داماد و... ...

نمیرم عزیزم چون جایی رو ندارم بچه رو بزارم و اینکه پیش کسی هم نمیمونه 

نمیرم و ناراحت هم نمیشم...خب جای بچه نیست...و منم دوست ندارم بچه هام رو بذارم و خودم برم خوش گذرونی ...

درسته منم ناراحت نمیشم ولی نمیتونم شرکت کنم امیدوارم طرف مقابل هم درک کنه و ناراحت نشه 😅

اگر جایی رو داشته باشم بچه بذارم میرم

جایی نداشته باشم بچه بذارم اولویت بچمه و عروسی نمیرم

ولی صاحب مجلس اصلا موظف نیس بچه هارو هم بگه من مادر باید شعور و فرهنگ اینو داشته باشم فقط بچه های مهمون درجه یک عروسی هستن.