2777
2789
عنوان

بابام بچم میگه مرگ خاک

353 بازدید | 15 پست

بچم شوخه دخترم شوخی میکنه میگه مرگ ..

خیلی خیلی خیلی شوخه بیش فعاله .اما پسر داداشم خدایی آرومه هیچوقت  این حرف نزده بهش   حتی وقتی شوخی میکنه هم نمیگ خیلی دلخور شدم ..

امروز یه چیزی میخاست چون خیلی رو اعصاب بود گفت مرگ بخور..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مامانم اینه به بچهای ما مرگ و درد میگه ولی به بچه داداشم هیچی نمیگه منم همون دم ناراحت میشم ولی چ ...

خیلی حرص میخورم چیزی هم نمیشه گفت..

جلو زن داداشم میگه اخه

چقد بد

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

من باشم اون پدر رو می بوسم می ذارم کنار.

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

یاد بابابزرگم افتادم اواخر نمیتونست غذا بخوره گفت مرگ رو بخورم

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست 

یه بار زنداداشت نبودنی بگو 

فقط به بچه ی من میگی مرگ یا نه 

من که تا الان نشنیدم به کسی جز دخترم بگی مرگ 

خیلی ناراحتی دیگه نمیام 

چطور دلت میاد به بچه ام بگی مرگ 

یه مدت نرو بزار دلشون براتون تنگ بشه

من مامانم اینه به بچهای ما مرگ و درد میگه ولی به بچه داداشم هیچی نمیگه منم همون دم ناراحت میشم ولی چ ...

خب ی بار بهشون محترمانه بگین. من خودم ی ذره با بچه هام تند صحبت کنم مامان و بابام دوتاشون ی چشم غزه بهم میرن. تازه بچه های من کلی اذیت می کنن

خب ی بار بهشون محترمانه بگین. من خودم ی ذره با بچه هام تند صحبت کنم مامان و بابام دوتاشون ی چشم غزه ...

گفتم کلا دست خودش نیست ولی اصلا راضی نمیشه من با دخترم دعوا کنم خیلی دلش مهربونه ولی زبون تند🙂