2777
2789

مثلا میگن شوهره غر زد ایراد گرفت 

مادرم کمک نکرد اذیت کرد

فامیل ها کمک ندادن 

واقعا تعجب می کنم

اینجا شاید بعضی رسم هاش عجیب باشه ولی بعضی ها هم عالیه

تا ده روز زن از تو جاش بلند نمیشه اصلا برا هیچ کاری همه ی کارا رو مادر و همسر و مادرشوهر می کنن حتی جلو مهمون 

مادر زن فقط مسعول رسیدگی به مادر و بچس

همسر و مادرش باید کارای خونه و شام و ناهار و مهمون داری رو انجام بدن

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من دوهفته پیش زایمان کردم 

تنها بودم تو کل مراحل بارداری زایمان و بعدش 

و خیلی راضیم والا

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

چ رسم خوبی 

اینا جدایی از رسم ب انسانیت بر میگرده عزیزم 

من باردارم خانواده همسرم حتی یه احوال کوچیک نمیگیرن البته من تا هشت ماه نگفتم بهشون چون سر بارداری اولم از سه هفته گفتم و دریغ از کوچک ترین محبت 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دوهفته پیش زایمان کردم تنها بودم تو کل مراحل بارداری زایمان و بعدش و خیلی راضیم والا

اگه بودن مطمعن باش راضی تر بودی

خدا زن ها رو خیلی قوی افریده به خصوص وقتی مادر میشن

مادر خودش رو وقف میده و کنار میاد با شرایط و بهترین خودش رو می زاره

ولی بی انصافیه به نظر من زنی که بارداری و زایمان سخت و خونریزی و هزار جور درد رو تحمل کرده و داره تحمل می کنه تنها بمونه

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه بودن مطمعن باش راضی تر بودیخدا زن ها رو خیلی قوی افریده به خصوص وقتی مادر میشنمادر خودش رو وقف م ...

برای زایمان اولم بودن و راضی نبودم که این مدل رو انتخاب کردم و اطمینان دارم از کاری که کردم 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️