2777
2789
عنوان

با همسرم برم یا نه

274 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها عصرتون بخیر باشه 

امروز بچه هام رفتن خونه ی مامانم من بعد از مدت ها تنها شدم میتونم چند ساعت واسه خودم باشم بعد همسرم میخواد بره ماشینو ببره تعمیرگاه به من میگه تو هم باهام بیا تا ماشین درست میشه بریم قدم بزنیم نمیخوام دلسردش کنم ولی واقعا تو این گرما قَ چه دمی آخه؟🤦‍♀️واقعا دلم یه کم تنهایی میخواست چه کنم بنظر شما؟خیلی مظلومانه گفت کاش باهام بیای دو دلم🫤

حتما برو نذار عادت كنه كه بدون تو نفس بكشه بايد با بوي تو زندگي كنه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الانم همینطوریه خیلی دوسش دارم ولی گاهی وقتا احساس خفگی بهم دست میده

يكبار هم نذار بدون بوي تو تنفس كنه كه ياد بگيره

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

گاهی خسته میشم🫠💔

اجازه نده خودتم عادت كني بدون اون

حتما وابستته كه ميگه بيا و نياز داره دو تا ميوه ببر پوست كن بخورين

اجازه نده خودتم عادت كني بدون اونحتما وابستته كه ميگه بيا و نياز داره دو تا ميوه ببر پوست كن بخورين

خیلی وابسته اس نمیگم بدم میاد اتفاقا دوس دارم این رفتاراشو خیلیم هواشو دارم ولی تعمیرگاه آخه من بیام چیکار

خیلی وابسته اس نمیگم بدم میاد اتفاقا دوس دارم این رفتاراشو خیلیم هواشو دارم ولی تعمیرگاه آخه من بیام ...

خب خوبه كه وابستته دركش كن و ناز نكن