2777
2789
عنوان

تاپیک پربازدید یکم برام جالب بود

120 بازدید | 9 پست

مَرده که متاهل بوده ، برای زن خودش درست و حسابی خرج نمیکنه .

ولی برای زن دومش بهترین جشن و تالار و ... تازه به خانواده ی دختره هم کمک کرده .

اسی یه اون تاپیک گفت خانواده دختره بشدت داغونن ، ولی چطور میشه یه مرد برای زن اولش خرج نکنه ، ولی برای زن دوم که سطح شم پایین تره ، خرج میکنه

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش

درسته پیر نبود طرف ،ولی مصداق عشق پیری گر بجنبده

آخرسر ک عاشق میشن خب میشن مردا

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

بنظرم تاپیک فیکه

یه تاپیک هم قبلا در این مورد زده بود ولی سال تولد برادرش و دختره  و اختلاف سنیشون رو یه چیز متفاوت گفته بود

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سطح توقع. وقتی یه زن زیاد بخواد مرد هم زیاد خرج میکنه البته با عشوه و لوندی زیاد مرد رو خام میکنن. بخوای قناعت کنی زن خوبی باشی مثلا، اونموقع مرد خیال میکنه بی ارزشی و هیییچ کاری نمیکنه

نمیدونم ولی به این نتیجه رسیدم زنی که خرج داره ارج داره 

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
سطح توقع. وقتی یه زن زیاد بخواد مرد هم زیاد خرج میکنه البته با عشوه و لوندی زیاد مرد رو خام میکنن. ب ...

هیچ موقع هم بهش نمیگه دستت دردنکنه که مواظب جیبم بودی خرج نکردی

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت