2777
2789

من یادمه تازه مهاجرت کرده بودم از یه همکارمون پرسیدم بنظرت بعد از پاندمی بازم میشه کار گرفت؟ 

گفت خیلی وحشتناک و سخته و ممکنه نشه . 

یه همکار دیگم گفت اره حتما میشه، چرا که نه 

و بعد من تجربه کردم که واقعا کار گرفتن بعد پاندمی خیلییییی سخت بود و خبلی مهاجرا هم نتونستن  کار بگیرن و برگشتن و اون نفر اول درست تر میگفت  

ولی من جواب نفر دوم رو که انرژی مثبت داد بیشتر دوس داشتم و تو ذهنم مونده که تو شرایط سخت انرژی مثبت میداد . 

حالا یه پزشک پنجاه و چند ساله هست ویزاشو گرفته 

قبلا برا المان تلاش کرده بوده و موفق نشده بوده. 

از من پرسید نظرت چیه ممکنه کار گیر بیارم و …؟ 

و من خیلی خیلی احتمال کمی میدم موفق بشه 

ولی با خودم گفتم اون که ویزاشو گرفته و آخرش چه من بگم سخته چه نه اون به هرحال مباد  

بذار خودش بیاد تجربه کنه و من انرژی منفی ندم 

ولی با شرایط موجود تقریبا مطمینم که موفق نمیشه 

شما باشید واقعیت هارو میگید یا میذارید خودش بیاد تجربه کنه وقتی جواب شما تاثیر خاصی نداره ؟

خلاصه من انرژی مثبت دادم ولی ته دلم امیدی ندارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعیت رو میگم

خودم میخواستم کاری رو شروع کنم ۹ ماه دوندگی کردم از کسی تو اون کار بود پرسیدم گفت زمان خوبی هست 

در صورتی که ۳ ماه پیش قانونش به کل عوض شد 

خب اگه زودتر میگفت من ۹ ماه وقتم رو حداقل هدر نمیدادم

واقعیت رو میگمخودم میخواستم کاری رو شروع کنم ۹ ماه دوندگی کردم از کسی تو اون کار بود پرسیدم گفت زمان ...

اخه من تقریبا مطمیتم بگم نه اوضاع خوب نیست هم باز اون حتما مباد 

دیگه هزینه کرده و ویزاش هم اومده 

بعید میدونم بخاطر حرف من کلا بی‌خیال بشه 

ولی شما حق داشتین تو اون ماجرا

عزیزم من تاپیکاتو دنبال میکنم جدن 

و هیلی برام عجیب اومد یعنی کار گیر اوردن برا پزشمی ک تو ایران درس خونده انقد سخته؟

ب نسبت پرستاری چطور؟

یعنی اگه بخوای امتیاز بدی بهشون از ده سختی هر کدوم چنده