2777
2789
عنوان

حق حبس

600 بازدید | 58 پست

خیلی خانوما نمیدونن چیه خودمم موقع طلاق فهمیدم چنین چیزی وجود داره 

دخترای باکره تو‌دوران عقد چنین حقی داره که میتونن برن دادگاه درخواستش رو بدن، حالا این حق چیه؟

یعنی مهریه رو میخوای تمام و‌کمال بهت بده تا بعد عروسی کنین.و تا وقتی مهریه رو کامل نده نمیتونه شما رو ببره سر خونه زندگیتون و‌ حتی میتونید با نامزدتان حرف هم نزنید 

اگه توی دادگاه بگه زنمو میخوام میگن کل مهریشو بده و زودتر عروسی کن اگه بگه نه نمیخوامش میگن نصفشو قسطی بده و طلاقش بده 

حق حبستون رو توی دوران نامزدی حفظ کنید به درد میخوره

حق حبس یعنی زن تو دوران عقد می‌تونه بگه تا مهریه‌ش رو کامل نده، نمیاد تو خونه شوهر. یعنی نه ازدواج صورت می‌گیره نه رابطه‌ای. اگه مرد بخواد زن رو ببره خونه، باید مهریه رو تمام و کمال بده. اگه نه، باید نصفش رو قسطی بده و طلاق بده.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

شوهر می کنید یا کاسبی؟

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پونصد تا تاپیک زدی اگه قرار به تیغ زنی باشه وکیل بگیر تموم چیه میآید جار میزنید خیلی زشته

تیغ زنی چیه عزیزم؟خیلی خانوما در جریان این موضوع نیستن خوبه بلد باشن تو مواقع ضرور به درد میخوره 

خجالت داره واقعا 

آدمی که بخواد اصولی جدابشه وکیل میگیره تموم کارشما خجالت داره

اینم اصولی 

یه نوع اهرم فشار هست که راحت تر جدا شد 

خود قانون قرار داده این حق رو بعد میگید خجالت اوره 

شما زنی واقعا؟

ببین عزیزم من نگفتم باهاش کسی رو تیغ زد و کاسبی کرد وقتی طرف طلاق نمیده خسارت میخواد اذیت میکنه لا حق حبس میشه راحت تر جدا شد و طرف رو وادار به جدایی کرد که نتونه اذیت کنه خب شرایط برای مردا راحته ماییم که اذیت میشیم تو جدایی

من خودم حق حبس گذاشتم اجرا که زود جدا شدم دیگه نتونست بگه زنمو میخوام چون آنوقت باید کل مهریه رو میداد

میگی اصولی اما اخه درسته به خاطر چند ماه عقد ۲ سال طلاق طل بکشه خب با این راه راحت تره 

امیدارم که بتونی این موضوع رو از نزدیک درک کنی و ببینی خجالت داره یا نه و تیغ زدن هست یا نه.تا اون موقع راحت تر بتونی قضاوت کنی راجبش

برای هرکس که نابه جا قضاوتم کنه دعا میکنم توی شرایط من و خانوادم قرار بگیره