2777
2789
عنوان

لباس سفید توی عقدکنون یا عروسی بپوشی

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 35 پست

خودت مدل لباس رو ببین

و بپرس عروس چه رنگی میپوشه

اگر قراره بری ارایشگاه و شینیون اینا هست

ک خب ضایه ست

اگر نه ارایشگاه و... نیست

یه ارایش معمولیه

ک عروس اون وسط ضایه مشخصه

من سر عقد دوستم

داخل محضر

مانتو شلوار سفید پوشیده بودم

مانتوم البته رگه طلایی و ابی داشت

با دوستمم هماهنگ بودم البته

کاملا ضایه اون وسط مشخص بود دوستم عروسه😂

اون حجم ارایش

لباس پفی مجلسی

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

اصلا بحث به چشم اومدن عروس نیست خیلیا زشت میدونن و تو نظرشون سطح پایین جلوه میکنه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا بحث به چشم اومدن عروس نیست خیلیا زشت میدونن و تو نظرشون سطح پایین جلوه میکنه

من نظر بقیه برام مهم نیست 

فقط نمیخوام بهترین شبه یک نفر بخاطر چیز بی ارزش ،خراب بشه،یا ناراحتی براش پیش بیاد

خودش به تنهایی لباس عقده عروس ک نیستی نپوش لباس رنگ دیگه داری بپوش اگر کت شلوار ساده سفید بود عیب نداشت ولی این خیلی شبیه به لباس عروسه💔

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
این مدلی که گفتی شبیه لباس عقد خیلی از عروسا هستدرست نیست مهمانها توی مراسم این مدل لباسها رو بپوشنل ...

واسه عقد کنون خودم گرفتم ،ولی جشنی نداشتیم،یعنی کسی ندیده

من نظر بقیه برام مهم نیست فقط نمیخوام بهترین شبه یک نفر بخاطر چیز بی ارزش ،خراب بشه،یا ناراحتی براش ...

جشن که با این چیزا خراب نمیشه ولی خب اگه نظر بقیه مهم نبود که دنبال این نبودیم شیک و قشنگ ظاهر بشیم با یه مانتو کهنه هم میشه رفت. لباس سفید با توجه به مد و فرهنگ فعلی شیک نیست.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
🤣🤣🤣دقیقا اینو برای عقدخودم گرفتم،نامردا برام جشن نگرفتن

جدیی😂😂

الهی 

نه عزیزم به نظرم زیاد جالب نیست اما بستگی به عروس داره که بدش بیاد یا نه

آهای نیلوفـ🪷ـر منـ...تـو مشکی مو فــــر‌ منـ....🕊🤍••••••نیلوفـرِ مو فرفریشـم💅🏻🤭✨🩷