2777
2789

سلام خانوما

میگم برای شروع کار و اسم و رسم خودت اول زدن یه مغازه کوچیک وسط تهران 

یا زدن پیج تو اینستا و بعد اگه اوکی بود مغازه زدن؟ 

هیچ لذتی بالاتر از این نیست که،با کسی آشنا شوی که دنیا را مانند تو ببیند،گویی در میابی که دیوانه نبوده‌ایی... 🌚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیج تا شما مهارت لازم رو بدست بیاری بعد بری توی فروش انبوه

اها ممنون 

بعد بنظرتون با دانشجو بودن میشه از براومد؟ 

خیلی دوست دارم زود تر شروع کنم چه پیج چه مغازه  تا هم خاک شو بخورم هم معروف و شناس شم تا سنم کمه تلاش کنم

هیچ لذتی بالاتر از این نیست که،با کسی آشنا شوی که دنیا را مانند تو ببیند،گویی در میابی که دیوانه نبوده‌ایی... 🌚

بنظرم گلم اول پیج بزن و خونگی شروع کن ب درست کردن خوب که رو روال فتادی ب فکر مغازه و تجهیزات باش

مرسی که دادی عزیزم🤍 

اها ممنون بعد بنظرتون با دانشجو بودن میشه از براومد؟ خیلی دوست دارم زود تر شروع کنم چه پیج چه مغازه ...

نمیدونم بشه یا نه چون کار بشدت وقت گیریه از اماده سازی بگیر تا خرید مواد اولیه و ارسال ولی تو شروع کن کم کم 

🏊‍♀️🏋‍♀️🏃🏼‍♀️

اها ممنون بعد بنظرتون با دانشجو بودن میشه از براومد؟ خیلی دوست دارم زود تر شروع کنم چه پیج چه مغازه ...

بله عزیزم چرا که نشه

خیلی قنادان فقط تو خونه هستن تو اینستا مهدیه باقری بعد از چند سال آموزش و کار و اینستا تازه چند ماه مغازه زده

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   
فدات گل انشالله موفق باشی روزی فراوان قسمتت

ممنونم بخاطر ارزو قشنگت ایشالا روزی همه زیاد زیاد باشهه 

بله عزیزم چرا که نشهخیلی قنادان فقط تو خونه هستن تو اینستا مهدیه باقری بعد از چند سال آموزش و کار و ...

واییی حتی فکرشم منو ذوقی میکنه 

عاشق این کارم خیلی دوست دارم مغازه بزم ولی اونقدر سرمایه ندارم داشتم با خودم فکر میکنم که تا آخر سال پیج بزنم یا چند سال صبر کنم یهو مغازه بزنم 

ممنون بخاطر انگیزه دادنت 🙂

این چنتا از کارامه کلاس نرفتم میخوام تابستون برم کلاساشم مدرک بگیرم بعد ایشالا وارد بازار کار شم

نمیدونم بشه یا نه چون کار بشدت وقت گیریه از اماده سازی بگیر تا خرید مواد اولیه و ارسال ولی تو شروع ک ...

من تلاشمو میکنم امید وارم محبوب باشه بین مردم 

این چنتا از کارامه کلاس نرفتم میخوام تابستون برم کلاساشم مدرک بگیرم بعد ایشالا وارد بازار کار شم

به نظرم کارهات عالیه

تو تلگرام خیلی گروه های قنادی هست که ب صورت رایگان تجربه و دستورها رو میزارن میتونی استفاده کنی

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   
به نظرم کارهات عالیهتو تلگرام خیلی گروه های قنادی هست که ب صورت رایگان تجربه و دستورها رو میزارن میت ...

خیلی ممنونننن🤍