2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسم کاربریش چطوری نوشته شده😂

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

مال برنامه عشق ابدی رو میگم گلم

اهاا😂😂

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

به جاش نگار واقعا خوشگله😍

من انتظار داشتم سیاوش و نگار باهم برن تو رابطه اما بعدش که سیاوش گفت تایپ من طنازه واقعا ناراحت شدم😑

گفت طناز فقط شاهین میبینه😑از طرفیم با نگار رفته بودن دیت هی سیاوش میگفت دیت عاشقانه نگار هی میگفت نههه دوستانهههه😑😑

به جاش نگار واقعا خوشگله😍من انتظار داشتم سیاوش و نگار باهم برن تو رابطه اما بعدش که سیاوش گفت تایپ ...

اول از نگار خوشم نمیومد ولی الان فهمیدم خیلی با شخصیته

اصلا جواب توهین ها رو نمیده

طنازو شاهین باهم بستن که رابطه بقیه رو خراب کنن

اون شاهین که خاله زنک واقعیه

🌟جدید نیستم🫶🏻

اول از نگار خوشم نمیومد ولی الان فهمیدم خیلی با شخصیتهاصلا جواب توهین ها رو نمیدهطنازو شاهین باهم بس ...

خیلی هیزه واقعا حالم ازش بهم میخوره 

طنازم خیلی خاله زنکه،قبلا خیلی محبوب بود ولی خودش رو خراب کرد