2777
2789

سلام به همگی عصرتون بخیر

الان خیلی یهویی تصمیم گرفتم بیام از تجربه م بگم شاید حتی یک نفر خوند و بدردش خورد

من مدت کوتاهی دارو مصرف کردم حدودا شش ماه،،،تازه داروهای من نسبتا ضعیف بودن هم دوزش پایین بود با این حال تاثیرات بدی داشت 

اولش با دید خیلی خوبی پیش روانپزشک رفتم اما اشتباه کردم

داروهای عصاب و روان بدرد کسایی مثه من که شرایط زندگیشون بد هست ادمای نزدیک مثه خانواده تو حال بدشون تاثیر داره حقیقتا چاره ساز نیست چون مشکل اصلی سرجاشه دارو میخواد چکار کنه؟ تو همین شش ماه هشت کیلو چاق شدم با اینکه حتی اشتهام زیاد نشده بود و حقیقتا حالم هم انچنان با داروها خوب نشد چون هنوز شرایط خارجی و مشکلاتم سرجاش بود که دی ماه بعده شش ماه خودم اروم اروم قرصام رو قط کردم 

برای کسایی مثه من اگه شرایطش باشه فقط باید از فضای آسیب زا دور بشیم همین

این داروها بدرد کسایی میخوره که خودشون مشکل عصاب و روان دارن و باعث اذیت بقیه هم‌میشن 

دقیقا موثر ترین راه دوری از عواملی هستش که حال شما رو بد میکنه حالا این وسط یکسری آسیب سطحی تر دارن بدون دارو اوکی میشن یکی هم هست که نه با اینکه از اون عوامل دور شدن باز هم نیلز به دارو دارن اما در کل این تفکر که دارو بخوری و بدون هیچ کار دیگه ای انتظار خوب شدت داشته باشی کاملا اشتباهه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تجربه اضطراب و افسردگی داشتم ، سال ها تراپی رفتم و میرم و دارو هم ۲ سال مصرف کردم 

برای من دارو شبیه معجزه بود ، علائم اضطرابم خیلی کم شدن و کنترل شدن ، تحریک پذیریم خیلی کم شد و عالی بود 

یه حقیقت ناگفته ست...

شرایط و خانواده بد رو

قرص نمیتونه خوب کنه

نهایتا یه مشاور خوب بتونه کمک شما کنه

ک به خودت بیای

ترک کنی اون محل رو

یا بهت قدرت و انگیزه بده

درس بخونی یا پیگیر کار شی

ک از اون محیط سمی دور بمونی.....

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

من تجربه اضطراب و افسردگی داشتم ، سال ها تراپی رفتم و میرم و دارو هم ۲ سال مصرف کردم برای من دارو شب ...

بله درسته من برای همه نگفتم دارو خوب نیست برای کسایی که خانواده بد دارن مثه من دارو نمیتونه کمکی کنه

بله درسته من برای همه نگفتم دارو خوب نیست برای کسایی که خانواده بد دارن مثه من دارو نمیتونه کمکی کنه

منم خانوادم افتضاحن ، ولی خب متاهلم ، الان ۲هفته استجواب تلفنشون رو هم ندادم 

منم خانوادم افتضاحن ، ولی خب متاهلم ، الان ۲هفته استجواب تلفنشون رو هم ندادم

خب دیگه شما تونستی ازشون دوری کنی جواب تلفن هم ندادی ناچار باشی باهاشون زندگی کنن از زندگی سیرت میکنن

کار خوبی کردی هر خانواده ای ارزش احترام و وقت گذاشتن نداره