2777
2789

تا حالا پیش مشاورای دانشگاه رفتین بنظرتون میشه بهشون اعتماد کرد ؟؟؟؟ مثلا پرونده برات درست نکنن یا برن ب خانواده ات اطلاع بدن مث مشاورای دوران مدرسه 🫠

شما خودتون تا حالا رفتین چطور بوده ؟

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دانشگاه که مثل مدرسه با خانواده در ارتباط نیست

ولی خوب به نظرم اگر از مشاور بیرون کمک بگیری بهتر باشه 

خودم تا حالا تجربه ای ندارم حتی نمیدونم مشاور دانشگاهمون کی هست

دانشگاه که مثل مدرسه با خانواده در ارتباط نیستولی خوب به نظرم اگر از مشاور بیرون کمک بگیری بهتر باشه ...

مشاورای بیرون باید هر جلسه ۴۰۰ یا ۵۰۰ تومن پول بدی 

ولیداینجا ن دیگ چون روزانه هست رایگان 

مثلا همه ش عجله داشت زودتر حلسه تموم شه فکر کنم چون مستقیما براش پول واریزنمیشد اینطوری بود ،در کل ه ...

این مشاوری ک من میرم خوبه عجله مجله نداره تموم بشه خیلی خوبه فقط میترسم و نمیتونم راحت حرفام بهش بزنم همش نگرانم ب خانوادم یا دانشگاه چیز بگ

بستگی ب موضوع دارهتو بعضی موضوعات حتی بهم گفت راجب این موضوع نمیتونم باهات صحبت کنم(:

چرا نمیتونه باهات صحبت کنه 🫠🫠🫠🫠 ن از من اینجوری نیست خوبه

سلام عزيزم خوبي

چيو ميخاي بهش بگي ك اعتماد نداري؟ 

سعي كن كم كم پيش بري زياد وارد جزييات سابقه خودت نشو كليات رو بگو و دنبال راهكار باش

و در مورد حال حاضر صحبت كن

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره