2777
2789
عنوان

دیشب با کفش پاشنه بلند رفتم بازار

230 بازدید | 10 پست

ساییده گی زانو دارم  پیاده رفتم بازار اومدم خیلی پاهام درد میکنه زانو هام درد میکرد الان مچ پاهام و انگشت پاهام هم از دیشب  درد میکنه فک کنم اونا هم ساییده شده الان اینقد عذاب وجدان دارم اینقد پشیمونم که کاش نمیرفتم 😭😭😭😭 اخه  چرا اینقد ضعیفم 

دل دادم و دل بستم و دلدار نفهمید .رسوای جهان گشتن و ان یار نفهمید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مقاله خوندم میگفت کفشه پاشنه بلند در زن ها به مرور زمان موجب انحراف استخوان پا میشه و عواقب داره

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

بعضی‌ها بدون کفش پاشنه بلند اصلا نمیتونن راه برن اونا بحثشون جداست اما هیچ وقت اونایی ک برای بازار ر ...

فکر اینکه مچ پاهام هم ساییده شده باشه  منو دیونه میکنه 

خدا میدونه چند سانت بوده پاشنش چرا با خودتون اینطوری میکنید شماها

خیلی بلند هم نبود من ساییده گی دارم خواهرمم بود اما مال اون اصلان درد نمیکنه ماهاش