2777
2789

سلام خانم ها هرکس تجربه داره کمک کنه پسر من شانزده ماهس متاسفانه دندون جلوش داره لب پر میشه خیلی نگرانم هرکس یه چیزی میگه یکی میگه شیرشب،یکی میگه فوت کردن غذا باعث انتقال پوسیدگی از دهان به دندان کودک میشه تازه میگن دندان دائمی هم پوسیده میکنه حقیقت داره.کسی تجربه داره ؟؟؟ممنونم

بله اگه پوسیدگی عمیق باشه به دایمی ها هم سرایت میکنه 

بهتره یه عکس بگیرین ببیتین در چه وضعیه البتع معمولا طوری نمیشه و تا ۷ سالگی که بیفته اسیبی وارد نمیکنه 

یا حضرت رقیه امید هیچ کسو ناامید نکن  *فاالله خیرا حافظا و هو ارحم الراحمین *

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پسره منم دندونای جلوش پوسیده شده  واسه شیره خصوصا شیره شبانه که توی دهان بچه میمونه و دندونو میپوسونه(قند شیرمون خیلی زیاده)   که واسه نوع دندونشونه من دندانپزشک کودک بردم  هیچ راهی نداره چون بعد از یه مدت می افتن و هیچ ربطی به دندان داعمیشون نداره😊😊😊   

برای کم تر شدن روند پوسیدگش تا میتونی بعد ازشیر دادن دندونشو بشور یا بادست یا مسواک انگشتی بدون هیچ خمیر دندانی

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
بله اگه پوسیدگی عمیق باشه به دایمی ها هم سرایت میکنه  بهتره یه عکس بگیرین ببیتین در چه وضعیه ا ...

عکس الان که نمیگذاره  عزیزم .ینی طفلی اون دندوناشم خراب میشن

مال شیر شبه، از ۱۲ ماهگی باید شیر شبو قطع کنی، پوسیدگی اگه پیشرفت کنه و عفونت به ریشه برسه و ابسه کنه احتمال اسیب به دندون زیرشو داره، به نظر من که چون این دندونای جلو رو تا ۷ سالگی داره ببرش پیش دندونپزشک کودکان با ارام بخشی براش درستش می کنن

عزیزم پسره منم دندونای جلوش پوسیده شده  واسه شیره خصوصا شیره شبانه که توی دهان بچه میمونه و دند ...

اخی الهی .شیرشب  باعثش میشه اخه نصف شد نمیشه تمیز کرد میزنه به گریه باز شیر میخواد دوباره میرم سر پله اول.گلم نشون پوسیدگی چیه؟؟

اخی الهی .شیرشب  باعثش میشه اخه نصف شد نمیشه تمیز کرد میزنه به گریه باز شیر میخواد دوباره میرم ...

آره متاسفانه واسع همین پیشگیریش سخته  اما تو کل روز دندوناشو بشور 

اصلا موضوع نگران کننده اس نیست چون این دندونا می افتن   دندونای پسره من سیاه شد و پوسیده و ناهموار شده و چهار تا دندونه جلو از بالا هم در گیر میشن   

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
آره متاسفانه واسع همین پیشگیریش سخته  اما تو کل روز دندوناشو بشور  اصلا موضوع نگران کننده ...

اره عزیزم دندونای جلو.این ناهمواری نشون پوسیدگیه عزیزم؟؟اخه گناه دارن وقتی میخندن کسی میبینه هی میپرسن .حالا بازم شکر میفته اینا 

اره عزیزم دندونای جلو.این ناهمواری نشون پوسیدگیه عزیزم؟؟اخه گناه دارن وقتی میخندن کسی میبینه هی میپر ...

آره یه کم نماش بده ولی خوب چه میشه کرد  جنس دندوناشونه و قند بابای شیرمون   حالا بی افتن قیافهاشون خنده داار تر هم میشه😁😁😁😁😁😁😁😊