2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شاغل نیستم بچه کوچیک ندارم نامرتب هستم  

برای سلامتیم صلوات بفرستید ممنون می شم خیلی محتاجم به دعاتون ....یا ام البنین امشب شب شهادت توئه تورو جان عباست کمکم کن سایه م رو سر خانواده بمونه نزار بچه هام بی مادر بشن😭😭😭😭

اول غذا رو اوکی کن بعد خونه رو وقت داشتی مرتب کن

وقتی شاغل هستی از قانون سه تانیه استفاده کن یعنی هر وسیله ای رو که برمی‌داری زود بذار سرجاش یعنی کمتر از ۳ ثانیه وقت میگیره 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

کمال گرا نباش. 

خونه رو میشه مرتب کرد. 

ظرف رو همون لحظه بشوری، لباس پهن کردی،  خشک شد جمع کنی. 

در لحظه کارهات رو انجام بده. شد، شد. 

نشد هم فدا سرت بذار بچه ات بزرگتر بشه. ❤

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

خداقوت گلم من که راحتم هم شاغلم هم دوتا بچه دارم هم خونم تمیز. دلیلش هم هیچ ربطی به زرنگ بودنم نداره😅😅

فقط چون دختر بزرگم ۱۶ سالشه تا من بیام خونه، خواهر کوچیکشو نگه میداره منم وقتی میرسم خونه فقط غذامو درست میکنم😅❤️

اصلا نگران نباش اگه خونت کثیفه...کی گفته همیشه باید تمیز باشه! ؟ 

شاغل و بچه دارم ولی نانرتب

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

وقتی شرایطت اینه دیگه سعی نکن با مقایسه کردن خودت با فلانی که با وجود چند تا بچه و کار زیاد خونش برق میزنه به خودت فشار بیاری

خواهر من شاغله و دوتا بچه داره

بچه هاش بمب منفجر کنن تو خونه عین خیالش نیست

پسر کوچیکش بسته پفکو خالی کرد رو فرش داشت میخورد

خونه تازه ساختشون درو دیوارش پر نقاشی و خط خطی بچه هاس

انگار نه انگاااار

حالا مامانم یه تیکه اشغال تو خونه بریزه واویلاا

البته درسته هر کدومشون از یه ور بوم افتادن🥴

ولی من شیوه خواهرمو بیشتر میپسندم

لااقل اعصابت اروم تره

اشپزی رو درست کن

به بچه هات هم یاد بده و بگو که وقتی خونه نیستی اگه خونه نامرتب بود خونه رو جم کنن

یه جدول درست کن وظیفه هارو توش به اعضای خانواده تقسیم کن مثلا اسم ها مامان بابا فلان و فلان بعد کار هارو بنویس و هرکاری رو تقسیم کن و برای هرکاری  خانه های اسم یکی رو تیک بزن مثلا بردن اشغال فلانی تیک بزن گردگیری فلانی تیک خرید بابا اشپزی مامان جارو فلانی خرید نان بابا انجام دادن کار های کوچولو(منظورم بچه کوچیکت)مامان و......