2777
2789
عنوان

با چه امتیازی اول دبستان شاهد ثبت نام شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 40 پست
از مدسه شاهد راضی بودید؟ بنظرتون دبستان شاهد ببرم نزدیک خونه مون بهتره یا یه دولتی خیلی خوب؟

قطعا شاهد از دولتی ها بهتره. معلماشون دست چین و خوبن 

کلا مدارس شاهد و هیئت امنایی از مدارس دولتی بهتره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من و خواهرم جفتمون امتیاز حفظ قرآن داشتیم و چندتا مقام استانی و منطقه ای

امتیاز برادرزاده ی شهید

و نوه ی رزمنده.

تقریبا ۱۲ سال پیش من فوری قبول شدم رفتیم ثبت نام کردیم

ولی خواهرم ۴ سال پیش با زور آخرین لحظات تو ذخیره ها بود که جا باز شد واسش

بچه های خواهرم عموشون شهید و مادرشون فرهنگی بود ثبت نامشون کردن ولی برای دبیرستان گفتن امتیازتون کمه ...

ربطی به عموی شهید نداره

منم عموم شهید شده هیچ امتیازی نداشتیم از این بابت

امتیازم رزمندگی پدرم بود

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

ربطی به عموی شهید ندارهمنم عموم شهید شده هیچ امتیازی نداشتیم از این بابتامتیازم رزمندگی پدرم بود

دیگه نمیدونم ولی شرایطشون همین بود فرهنگی و عموی شهید ابتدایی همینطوری ثبت نام شدن برای دبیرستان از  امتیاز بابام استفاده کردن بابام حاضر نشد کارت ایثا گری بگیره دامادمون یه نامه گرفت که پدربزرگ بچه فلان مدت تو جبهه بوده 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

ربطی به عموی شهید ندارهمنم عموم شهید شده هیچ امتیازی نداشتیم از این بابتامتیازم رزمندگی پدرم بود

امسال خواهر زاده و برادر زاده ی شهید هم امتیاز داره. 

۱۰۰ یا ۱۵۰ امتیاز داره

امسال خواهر زاده و برادر زاده ی شهید هم امتیاز داره. ۱۰۰ یا ۱۵۰ امتیاز داره

چه جالب زمان ما نداشت

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

سلام عزیزم خوبی؟پسر منم اولو شاهد ثبتنام کردیم خیلی دوست دارم قبول‌بشه عزیزم ما جانبازیو ایثارگری بر ...

سلام عزیزم.

پسر من فقط سهمیه نوه رزمنده داره. سقف امتیاز نوه رزمنده هم امسال ۲۴ ماه و ۲۱۶ امتیازه. بیشتر از این رو قبول نمیکنن.

شما حتما با امتیاز جانبازی امتیازتون بالاتر رفته. درسته؟؟

سلام عزیزم.پسر من فقط سهمیه نوه رزمنده داره. سقف امتیاز نوه رزمنده هم امسال ۲۴ ماه و ۲۱۶ امتیازه. بی ...

رزمنده همون ایثارگریه؟

والا نوه جانبازی پنج درصد ایثارگری ۹ماه بود فکر کتم نمیدونم شاید شوهرم امتیازو اشتباه میگه عزیزم بعد ثبتنام بردین مدرسع؟

رزمنده همون ایثارگریه؟والا نوه جانبازی پنج درصد ایثارگری ۹ماه بود فکر کتم نمیدونم شاید شوهرم امتیازو ...

بله همون ایثارگریه.

احتمالا اشتباه حساب کردید. چون تا اونجا که من میدونم نوه ایثارگر ۹ ماهش میشه ۸۱ امتیاز. جانبازی اش هم جدا ۱۰۰ امتیاز داره.

من یه بارم حضوری رفتم مدرسه یه سر زدم. گفتن جواب اولیه ۲۵ خرداد معلوم میشه.

شماهم حضوری یه سری به مدرسه بزنید. مدارکتون رو نشون بدید تا امتیاز دقیقتون رو بهتون بگن.

بله همون ایثارگریه.احتمالا اشتباه حساب کردید. چون تا اونجا که من میدونم نوه ایثارگر ۹ ماهش میشه ۸۱ ا ...

اخه هم اون بود هم تو مسابقات بوکس مدرک داشت همم عضو بسیج اینا بود اهان ممنونم موفق باشی🌹🌹

بله همون ایثارگریه.احتمالا اشتباه حساب کردید. چون تا اونجا که من میدونم نوه ایثارگر ۹ ماهش میشه ۸۱ ا ...

عزیزم من نگاه کردم امتیازمون 756هست هم نوه ازاده هم رزمنده هم جانباز و اینا