2777
2789
عنوان

دختر 40 روزه دارم

260 بازدید | 13 پست

دخترم شبا یک ساعت طول میکشه تا خوابش میبره.وقتیم خواب میره ده دقیقه بعد بیدار میشه.کلا خوابو ازم گرفته. روزا اینجوری نیست روزا یکسره مثلا 2 ساعت میخوابه.مشکلش چیه؟ 

خدایا شکرت که نی نی سالم به منو همسری دادی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همینجورین نوزادا.خابش افتاده ب روز باز چهل روز بعد برعکس میشه. غصه نخور. همه مادرا این دورانو تجربه کردن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

دختر منم سه ماهو نیمشه قبلا اینقدر خوب میخوابید الان ن شب میخوابه نه روز خوابش خیلی کم شده همش میخواد شیطنت کنه 

همیشه هم حذف کردن راهِ چاره نیست... گاهى باید بعضى ها را نگه داریم، تا زل بزنند به خوشبختىِ مان... که ببینند بعد از آنها، زندگى همچنان ادامه دارد!    عضو گروه قرمز بامداد خمار :وزن شروع ۸۱ 🙈    وزن هدف اول 75👸💪وزن هدف دوم 70😎وزن هدف نهایی 48😍😍من میتونم😉😉                         وزن فعلی : ۸۱👈۷۸.۵

بعضی وقتا مثلا یه ربع شیر میخوره یکم بغل دهنش بالا میاره. اما دل درد نمیگیره. یعنی خودم سعی میکنم نفاخ یا چیزای سرد نخورم.همش خرما و عسل میخورم

ببخشید با عنوانت یاد این وانتیا افتادم که میگن خربزه مشهدی دارم😂😂😂

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
بعضی وقتا مثلا یه ربع شیر میخوره یکم بغل دهنش بالا میاره. اما دل درد نمیگیره. یعنی خودم سعی میکنم نف ...

عزیزم هر بچه ای ی قلق داره پسرمنم مثل جغد شبا بیداربودتا ساعت 8 منم ازخواب دهنم کج میشد😕بعد روزا ک میخوابید من نمیتونستم بخوابم..تا5ماهگی اینجوری بود😭😭

محتاج دعای همتونم حتی یک صلوات  
نوزاد ها همین جوری هستن پسر منم همین بود گریه نمی کرد ولی نمی خابید الان همسایه ما بچه اش دو ماهه اس ...

بله گریه نمیکنه همش بیداره دوست نداره بخوابه

عزیزم هر بچه ای ی قلق داره پسرمنم مثل جغد شبا بیداربودتا ساعت 8 منم ازخواب دهنم کج میشد😕بعد روزا ک ...

روزا که باید بخوابیم مجبوریم بریم دنبال کارای خودمون

بله گریه نمیکنه همش بیداره دوست نداره بخوابه

مثل پسر منه خونه رو تارک کن تو روز کنارش دراز بکش ...و اگر نی نی بای بای داری برادرش اون تو تمومش بده تمام سعی تو بکن بخوابه چون اگر عادت کنه مثل پسر من تقریبا تا سه سالگی همین بود نمی خابید دیوانه شدم