2777
2789

یهدونه دختر دارم بی نهایت دوسش دارم الانم باردارم یکم برای جنسیتش تو ذوقمون خورد اما با این حال خودمو جمع کرذم کلی هم وسایل و لباس براش خریدم نمیدونم چرا حسی ندارم 

ازطرفی هن همه اش تو خونه ام از ترس مریضیا حتی عیددیدنی هم نرفتم  شوهرم میگه شاید افسردگی گرفتی 

اصلا ذوق ندارم

اولین باری که بغلش کنی حسه به وجود میاد

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان منم همینطور بود حتی وقتی به دنیا اومدم توی بیمارستان دوست نداشت بهم شیر بده و هیچ ذوقی برای انتخاب اسمم نداشت و چندین روز بعد از تولدم اسم انتخاب کردن 

ولی یکی دو هفته بعد از به دنیا اومدنم یهو شدم نور چشمی خانواده الان اگر نباشم اصلا آروم و قرار ندارن

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲

خوب طبیعیه 

قرار نیست همه ذوق زده باشند 

بعضی ها به مرور زمان احساسات شون رشد می کنه 

مهم اینه که مادر مسئولیت پذیری هستی و کار درست رو انجام میدی 

بخودت سخت نگیر بابت ذوق نداشتن ،دلایل بسیار داره 

مهم اینه که عملت درسته