2777
2789

مثلا تو کتم نمیره شوهرم بگه نرو سرکار نرو فلان جا فلان لباس رو نپوش یعنی اگ بهم بگه خون ب پا میکنم ب معنای کلمه

حالا اینکه شوهر بخواد واسه همه چی تعیین تکلیف کنه مشخصا غلطه

ولی من راجب همه چی گارد دارم ک واسه همین حس میکنم هیچوقت زندگی متاهلی خوبی نخواهم داشت انگار گذشت و سازش درون من نیست🥲

بنظرتون بهتر میشم در اینده؟ فعلا ۲۰ سالمه 

خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیا‌سی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه دوست نداری کسی وارد حریمت بشه و برات حد و مرزای عادی که حقته رو جابه جا کنه اصلا چیز غیر نرمالی نیست 

حقیقت ماجرام اینه که دیدت نسبت به زندگی متاهلی واقع بینانه ست زندگی متاهلی پر از چالش و ترسه و انسان عادی باید نسبت به همچین ریسکی واقع بین باشه و وسواس به خرج بده ،بیشتر از اینکه ذوق و شوق الکی داشته باشه 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

عاشق که بشی،هرروز پاشو هم تو تشت میشوری😂

اخه عاشقم شدم ولی جرعت نمی‌کرد چیزی بگه بهم🤣💔

خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیا‌سی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن

شما بیشتر ناسازگار هستی تا فمنیستخیلی ها متاهل هستند. سرکار می رن و کسی هم برای مسائل شخصیشون تصمیم ...

خب مسئله همینه یکم ناسازگاری درون وجودم هست 

حالا باز طرف تو حریمم دخالت نکنه اون روی ناسازگار درونم خودشو نشون نمیده

ولی امان از وقتی ک بخواد ب واسطه مرد بودنش واسم خط و نشون بکشه

اصلا نمیتونم تو این موقعیت عاقلانه رفتار کنم همه چیو خراب میکنم

یعنی تاالان خواستگاراتوبرای همین ردکردی؟

نه کلا قصد ازدواج ندارم تا ۶.۷ سال دیگه

عزیزم مرد درست پیدا میشه ۱۰ درصد مرد خوب هنوز هم هستن

امیدوارم یکیش گیرم بیاد

خب مسئله همینه یکم ناسازگاری درون وجودم هست حالا باز طرف تو حریمم دخالت نکنه اون روی ناسازگار درونم ...

حتما حتما به مشاور مراجعه کن

خیلی هم پیش دیگران از این ویژگی اخلاقیت صحبت نکن تا زمانی که به راه حل درست نرسیدی

باعث سوء برداشت و سوء استفاده میشه