2777
2789

و اعلام کردند به خاطر کرونا مراسم ندارند.

با اینکه حاجی بود و هیاتی و وضع مالی خوبی هم داشت.

هفته ی پیش اون یکی شوهر خاله ام از دنیا رفته که یک کارگر زحمت کش بوده.

بچه هاش بهترین مجلس ترحیم را برای پدرشون گرفتن و کل فامیل را دعوت کردند .

حالا بچه های اون یکی خاله ام تو مراسم این یکی شوهر خاله ام خیلی گریه  و بی قراری می کنن که ما چرا برای بابامون کاری نکردیم.

حتی چای و خرما هم  نداده بودن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سالگرد بگیرن

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

خب اونموقع خیلیا بی سرو صدا دفن شدن یا بی سرو صدا ازدواج کردن

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

خب ما هم عزیز از دست دادیم اون زمان و نتونستیم کاری کنیم حتی یه مسجد و یه وعده ه غذا. دلمون میسوزه اما چاره چیه

تمام مراسما سر مزار بود با پذیرایی مختصر جمعیت کم

دو سال بعد سالگرد مفصل گرفتیم فقط

خب دیگه به خاطر کرونا خیلی عزیز از دست دادن و نتونستن مراسم بگیرن خدایی نکرده تو مراسم یکی مریض میشد به همه انتقال میداد و یکی اون وسط فوت میشد ادم دیگه مگه میتونست کاری کنه؟الان میتونن یه مراسم یاد بود بگیرن براش

با افتخار ترک(آذری) هستم.یاشاسین ایرانین باشی آذربایجان🙂🫀داروسازی خوندم سوالی داشتین در خدمتم.(❌درخواست دوستی از هیچکسی پذیرفته نمیشود❌)

اگه دوران کرونا مجلس میگرفتن اولین نفری که حرف در میاورد تو بودی 

میگفتی عجب خرهایی نفهم های که نمی‌فهمن کروناس خطرناکه مجلس چرا گرفتن 

حالا که نگرفتن باز هم تو حرف در میاری 

پس حرف شماها تمومی نداره

خب شرایطش نبوده 

ولی عجیبه خیلیا با کرونا فوت شدن مراسمم گرفتن یکیش مادرشوهر خودم 

اونا ترسیدن انگار که نگرفتن 

تعلیقم کردین چون گفتم علت گرونی کیه یا چیه؟ بدرک ولی تویی که گزارش میزنی با یزید فرقی نداری چون اونم از دید خودش تو مسیر درست بود هم نماز میخوند هم اهل عبادت بود وضع مردمت رو ببینی ولی طرفدار عامل باشی از یزیدم بدتری