2777
2789
عنوان

از رفتار برادرم دلم شکست واقعا 😕

5912 بازدید | 213 پست

من۲۹سالمه ،پنج سال از برادرم بزرگترم ،از اول ابتدایی کلید خونه رو داشتم و بعد ازدواجمم هر خونه ای که عوض کردن مادر و پدرم بهم کلید دادن ،یعنی همیشه کلید خونه پدرمو دارم ،داداشم چندبار به شوخی گفته که تو چرا باید کلید خونه مارو داشته باشی،هربار هم من هم پدرو مادرم جوابشو دادیم که اینجا خونه منم هست ،چند وقت پیش که پدرو مادرم مسافرت بودن اومد گفت کلیدمو تو مغازه گم کردم کلیدتو بده منم دادم فردای همون روز که رفتم خونه کلید خودشو تو لوازماش دیدم ولی به روی خودش نیاوردم ،بعد اون چندبار گفتم کلیدمو بده خودشو زد به اون راه ،یبار گفتم کلیدمو بده میرم بیرون یکی برات بدم بسازن گفت چه لزومی داره خب کلید دارم دیگه 😐بعدم گفت لازم نکرده تو کلید خونه مارو داشته باشی ،مگه ما کلید خونه تورو داریم ،حقیقتا دلم خیلی شکست ولی دیگه به پدرو مادرم نگفتم،یعنی اینهمه زورش میاد که من کلید خونه پدرمو داشته باشم 

برادرتو شناختی!

به پدر و مادرت بگو شما نبودین فلانی کلیدو جا گذاشته بود کبید منو گرفت ولز انگار گمش کرده

کلیدو بگیر یکی از روش بزن

هعیی دنیا

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برادرتو شناختی!به پدر و مادرت بگو شما نبودین فلانی کلیدو جا گذاشته بود کبید منو گرفت ولز انگار گمش ک ...

حالا فقط خدا خودش میدونه به برادرم چه خوبی هایی کردم که مادر در حق بچش نمی‌کنه 

حالا فقط خدا خودش میدونه به برادرم چه خوبی هایی کردم که مادر در حق بچش نمی‌کنه

بسپر به خدا

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

عروس ما کلید خونه پدر و مادرم داره..ولی من ندارم..یعنی همشون دارن به جز من..به برادرت بگو پس توهم ازدواج کردی حق نداری کلید خونه مامان و بابا رو داشته باشی..در ضمن حتما حتما به پدر و مادرت بگو از اونا کلید بگیر اگه خودشون راضی هستن...میدونی یه چیزی هم هست،حتما برادرت دوست نداره یهو مثلا شاید پدر مادرت خونه نیستن بعد شما کلید بندازی در،بیای تو،شاید برادرت وسط حال لخت از حموم اومده😁

...
عروس ما کلید خونه پدر و مادرم داره..ولی من ندارم..یعنی همشون دارن به جز من..به برادرت بگو پس توهم از ...

آخه تنها این مورد نیست که ،وقتی ماشین پدرمو برمی‌دارم هم ناراحت میشه،یا وقتی مادرم یا پدرم بهم پولی میدن ،حتی به زبون میاره 

بنظرم درست نیست کلید خونه بقیه رو داشته باشی و یهو وارد خونه بشی وقتی که اونا خبر ندارن از اومدنت..

اولا که خونه پدر با همه یا هرجایی فرق می‌کنه ،دوما کلید داشتن به منظور این نیست که سرتو همینجوری بندازی یهو وارد بشی