2777
2789

سلام عزیزم تاپیک شخص دیگری دیدمت که

گفت۱۲ملیون لباس قسطی برداشته و

شما گفتی ما هیچی تو خونه پول نمی مونه

حقوق مون۱۹تومنه و خودم شغل خونگی دارم

منم مشکل شما رو دارم..میشه راهنمایی کنی

چطور شغل خونگی بزنم..که

خیلی سرم توی گوشی نباشه_خونه هم کثیف نشه

همسرم نمیذاره برم بیرون کارکنم

جفت مون لیسانس داریم..

سلام عزیزم تاپیک شخص دیگری دیدمت کهگفت۱۲ملیون لباس قسطی برداشته و شما گفتی ما هیچی تو خونه پول نمی م ...

راستش خیاطی میکنم تو خونه درامد انچنانی ندارم چون خیاطی زیاده اینجا و خودمو شوعرو غریبیم اینحا اگر شما فامیل دارین و غریب نیستین خیلیم بصرفه هس خیاطی کنی

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش خیاطی میکنم تو خونه درامد انچنانی ندارم چون خیاطی زیاده اینجا و خودمو شوعرو غریبیم اینحا اگر ش ...

سلام عزیزم ببخشید اینجا اومدم از ناچاری .من سردردهای شدید دارم چند روزه شما هم یه زمانی داشتید ؟ تو یه تاپیک خواندم .مثل من بود ؟ برای من طولانی و خیلی شدیده

✔️ خبرنگار 
سلام عزیزم ببخشید اینجا اومدم از ناچاری .من سردردهای شدید دارم چند روزه شما هم یه زمانی داشتید ؟ تو ...

سلام اره افتضاح بودم شبو روزم باقرص مسکن میگذروندم

بزو متخصص معزو اعصاب خوبت میکنه کن الان خیلی بهترم 

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
سلام اره افتضاح بودم شبو روزم باقرص مسکن میگذروندمبزو متخصص معزو اعصاب خوبت میکنه کن الان خیلی بهترم

منم همین طوره سر کار نمی رم .امروز فرداست اخراجم کنن .حالم خوب نیست مسکن بی اثره .رفتم مغغزو اعصاب این بلا رو سرم آورد .دکتر دیگه دارو داد این گفت داروهاتو قطع کن داروهای منو بخور .از همون روز شروع شد .زندگی ندارم .

✔️ خبرنگار