2777
2789
عنوان

بنظرتون قبول میکنه⁉️❓️❓️❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 11848 بازدید | 1359 پست
🤣🤣خدا بده از این داداشا دختر

به چه درد من میخوره😂😂😂

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

اخ باید بری چشمشون و دربیاری ، من تو رویای داداش نداشتم چشمشون درمیاوردم،

خب دیگه کادو گیرم نمیاد😂😂

بنده راضی هستم از این روند

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدا کادو گیرش میاد!؟ چقدر جو اینجا پس خشک! ما فقط توهین از طرف بیمار گیرمون میاد والاشانس نداریم که

خب اینجا هم همراه مریض عصبانی داریم 

ولی آره بیمارایی که مثلاً مدت زیادی هست که توی اون بخشن و اینا که مثلاً برادرم رو زیاد دیدن بالای سر مریض و باهاش حرف زدن گاهی براش کادو میارن 

آخه داداش من خیلی معتقد هست به روحیه مریض 

باهاشون خیلی خوب حرف میزنه با همراه ها هم همینطور 

کلا خیلی راه میاد 

اینا هم برای تشکر و این داستانا یه چیزی میارن

خب اینجا هم همراه مریض عصبانی داریم ولی آره بیمارایی که مثلاً مدت زیادی هست که توی اون بخشن و اینا ک ...

ایول بابا 

واقعا ایول من یکی اینطوری نیستم چرا بخش جراحی اوکی بودم، اصلا جو اونجا حکومت نظامیه ولی نمیدونم چرا دوست دارم

خب اینجا هم همراه مریض عصبانی داریم ولی آره بیمارایی که مثلاً مدت زیادی هست که توی اون بخشن و اینا ک ...

سلام 

خوبی؟؟

میگم این ماهی دودی ها خوشمزه اند؟

(ماهی خشک)

چطور باید بپزیم؟ روش و ابزار خاصی داره؟

بعد پخت مثل همین ماهی  معمولی هاست؟

معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.

باید حرص همه رو باهاش دربیاری دیگه

من بچه خوبیم از این کارا نمیکنم 😂😂😂

🤣🤣🤣حالا کادو چی میدن

من خوراکی هارو بیشتر دوست دارم 

مثلاً شیرینی میوه ی باغ خودشون 

گاهی عطر 

آها 

یه سری یه آقاهه خانمش دو قلو زایمان کرده بود داداشم بخش زنان و زایمان بود 

بعد می‌گفت دیدم خیلی مرده داغونه و ناراحته نشستم پیشش و خلاصه کلی حرف زدن  دوست شدن باهم 

داداش منم قول داده بوده که این دو تا بچه رو تا بتونه کمک می‌کنه زنده بمونم چون نارس بودن 

خلاصه بچها زنده میمونن خداییشم داداشم خیلی هوای بچه هارو داشت 

بعد از اینکه مرخص شدن آقاهه براش ساعت خفن آورد😁

البته گیر من نیومد مردونه بود ولی جذاب بود مدلش

ایول بابا واقعا ایول من یکی اینطوری نیستم چرا بخش جراحی اوکی بودم، اصلا جو اونجا حکومت نظامیه ولی نم ...

آره جراحی خیلی نظامی طوره 😂😂

بیمارای اطفال و زنان و زایمان و داخلی خوبن

بیشتر کادو ها مال ایناست😂😂😂

یکیشون واردات پارچه داشت 

پارچه ی خوشگل داده بود 

البته زیاد بود برای دوتامون لباس شد😁

سلام خوبی؟؟میگم این ماهی دودی ها خوشمزه اند؟(ماهی خشک)چطور باید بپزیم؟ روش و ابزار خاصی داره؟بعد پخت ...

سلام مرسی 

تو چطوری نگار چی 

رفتید شمال ؟

کدوما همون که کوچولو هستن ؟

مثل چیپس میخورن؟

سلام مرسی تو چطوری نگار چی رفتید شمال ؟کدوما همون که کوچولو هستن ؟مثل چیپس میخورن؟

ممنونم بله اومدیم

یسری ماهی زده ماهی دودی 

روش حالت طلایی مانند که خشک شده و استخوانش کشیده شده 

ممنونم بله اومدیمیسری ماهی زده ماهی دودی روش حالت طلایی مانند که خشک شده و استخوانش کشیده شده

خوش بگذره✨🌊

من نخوردم راستش 

برای جنوب نیست برای شماله 

ولی الان سرچ کردم یکی اینجوری توضیح داده 

من همیشه ماهی سفید دودی رو از مازندران تهیه می‌کنم. خانومی که ازشون خرید می‌کنم و محلی و بومی اونجا هستند، همیشه اول از من می‌پرسن درسته برات بزارم یا تکه کنم. اگر درسته بخرم به توصیه‌ی خودشون باید زمان مصرف، ماهی رو مثل بادمجان کبابی روی آتیش بگیرم تا پوستش ور بیاد اصطلاحا، بعد پوستش رو جدا کنم و سر و دمش رو بزنم و چندساعت داخل آب سرد خیس کنم و در نهایت از آب در بیارم و آب بکشم و خوب خشک کنم و ریش ریش کنم و سرآخر در تابه سرخ کنم و روش تخم‌مرغ بشکنم ( این روش اولی بود که به من یاد دادند ) و اما اگر درسته نخوام، خودشون اونجا پوست و سر و دم ماهی رو جدا می‌کنند برام و ماهی رو تکه تکه بسته‌بندی می‌کنند، اصولا هر یک ماهی بین 6 تا 8 تکه می‌شه. در این صورت هر زمان خواستم مصرف کنم، تکه‌های مدنظر رو با آب سرد می‌شورم ( می‌تونم داخل آب سرد هم خیس کنم ) و داخل یک کاسه‌ی سفالی یا چینی می‌چینم، از اونطرف کته‌ی کم نمک درست می‌کنم و قبل از گذاشتن دم‌کنی، کاسه‌ی ماهی رو وسط برنج می‌زارم. نیم ساعت تا 45 دقیقه‌ی بعد موقع سرو، آب داخل کاسه‌ی ماهی رو خالی می‌کنم و ماهی رو کاملا از تیغ‌هاش جدا می‌کنم و سر میز میارم. هر دو مدل بینهایت خوش‌طعم می‌شن و حداقل در خانواده‌ی ما که کلی طرفدار دارند. امید که درست کنید و نوش جانتون بشه. صدالبته که این سبک ماهی به ذائقه‌ی شما هم بستگی داره، شوری غالب و بوی دود و عطر خود ماهی شاید باب سلیقه‌ی خیلی‌ها نباشه. از طرفی به نظرم به تعداد خانم‌های کدبانو سبک و روش برای طبخ هر غذایی وجود داره، درسته اصالت غذا و طبخ اصیلش یه چیز دیگست، اما تجربه و امتحان مزه‌ها و طعم‌های جدید هم خالی از لطف نیست.

مثل اینکه بیشتر به عنوان مزه ی غذا استفاده میشه و مثل ترشی کنار غذاست

ما گیلانیا بهش میگیم ماهی شور🤤عشق منه و خیلی خوشمزست...در کنار بعضی غذاها میخوریم به عنوان چاشنی چون خیلی شوره،اونم خیلی کم اندازه سه چهار بند انگشت...البته برای خیلی ذائقه ها باب طبع نیست

کلی رو اون ماهی کار شده که شور بشه برای مصارف خاصه. چرا مصرفش رو نمیدونستید خریدید اصلا؟ یه تیکه کوچیک از اون ماهی رو میزارن داخل یه کاسه کوچولو موقعی که برنج رو آبکش کردن میزارن روی برنج و میزارن با دم کشیدن برنج کم کم بپزه و کنار غذاهای دیگه مثلا باقالی خورشت میخورن

مثل اینکه بیشتر به عنوان مزه ی غذا استفاده میشه و مثل ترشی کنار غذاستما گیلانیا بهش میگیم ماهی شور🤤 ...

چه جالب

نخریدیم

داشتیم تصمیم می‌گرفتیم ماهی تازه بخریم یا شور امتحان کنیم😂😂

خوبه نخریدیم 😁