2777
2789
عنوان

بنظرتون قبول میکنه⁉️❓️❓️❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 11834 بازدید | 1359 پست
خب تابحال رابطه اتون در چه حد بوده؟یعنی رفت وامدتون چه شکلی بوده اگه فقط بیرون ورسمی طور بودین فک نک ...

بیرون رفتن باهم داشتیم ولی صبح تاشب ... نه بیشتر.

من نزاشتم رابطه ی بین منو نگار رسمی بمونه

معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

و یه چیز دیگه آدمایی که باهاشون میخوایید برید چطوری هستن ؟ جوری نباشه خانم ناراحت شه 

تعلیقم کردین چون گفتم علت گرونی کیه یا چیه؟ بدرک ولی تویی که گزارش میزنی با یزید فرقی نداری چون اونم از دید خودش تو مسیر درست بود هم نماز میخوند هم اهل عبادت بود وضع مردمت رو ببینی ولی طرفدار عامل باشی از یزیدم بدتری
نکار مذهبیتون میدونه قاطی خانما وبسایت زنونه ای؟یه حسی بهم میگه همه این حرفا برا سر حرف باز کردن با ...

بعد سر حرف که باز شد چیمیشه؟

و یه چیز دیگه آدمایی که باهاشون میخوایید برید چطوری هستن ؟ جوری نباشه خانم ناراحت شه

نه خوبند

نرمال ترین رفیقمه😄

در حد نگار نیستند ولی دنیاشون باهم فرق نمیکنه

بیرون رفتن باهم داشتیم ولی صبح تاشب ... نه بیشتر.من نزاشتم رابطه ی بین منو نگار رسمی بمونه

نمیدونم والا فک نکنم 

ولی هرچی بشه اول کاری حرمتارو نشکنین خدای نکرده 

منطقی وباحرف حلش کنین 

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

نمیدونم والا فک نکنم ولی هرچی بشه اول کاری حرمتارو نشکنین خدای نکرده منطقی وباحرف حلش کنین

نه اصلا نمیخوام چنین اتفاقی بیوفته 

حق میدم به عمو هر واکنشی نشون بده

نه اصلا نمیخوام چنین اتفاقی بیوفته حق میدم به عمو هر واکنشی نشون بده

انشاالله ک موافقت میکنن 

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹