2777
2789
عنوان

خاک ب سرممم این چرا اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 40 پست
هربار ی اتفاقی افتاده یبار عموم دیدع یبار مادرش خواهرش توهین کرده یبار...

خب این رابطه الان به درد میخوره؟

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

افرین به مامانت از طرف من ببوسش

😂😂😂چون پسره خیلی اذیتم کرده زجرم داده خاک تو سر دل من

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون نرفته هربار من کات کردم منه خرالبته بی‌دلیل نبودتنها اپشن پسری که کات کردم و الان برگشته اینه ک ...

عزیزم اینی ک گفتی آپشن نیستا 

وظیفه ی رابطه هست 

بازم شما خودت صلاح خودت بهتر میدونی

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

هیچوقت به رابطه کات شده برنگردید هیچوقتاگه خوب بود کات نمیشد

دقیقا همیشه ب همه میگم جلورو نگاه کن به گذشته برنگرد 8میلیارد ادم دیگع هس 

ملی خود خرمممم چون پسره اهل خیانت اینکارا نیس دلم نمیاد بیخیال شم

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
خب این رابطه الان به درد میخوره؟

من فحش بیغیرت بیشرف بیناموس خواهرت فلان کاره مادرت سگ گاو فلان کلی توهین تخریب

پسره خیلی مغروره خیلیییییییییی فک نمیکردم برگرده😭

عزیزم اینی ک گفتی آپشن نیستا وظیفه ی رابطه هست بازم شما خودت صلاح خودت بهتر میدونی

دقیقا موافقم ولی بقدری همه چی ب گند کشیده شده اینارو ادم نقطه مثبت میبینه

😂😂😂چون پسره خیلی اذیتم کرده زجرم داده خاک تو سر دل من

دور از جونت گلم🫂

انشالله خدا عقلت و بکار بندازه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

دقیقا موافقم ولی بقدری همه چی ب گند کشیده شده اینارو ادم نقطه مثبت میبینه

درسته عزیزم . ولی این فکرو تغییر بده چون حتا اگه رابطتون پایدار بشه و ازدواج هم کنین یروزی خدایی نکرده تو دعوا و بحث این وفاداری رو منت می‌کنه رو سرت ‌. الآنم ی مدت بزار بگذره قشنگ همه چیو بسنج ب ته تهش فکر کن ببین با کدوم حالت بهتره 

من فحش بیغیرت بیشرف بیناموس خواهرت فلان کاره مادرت سگ گاو فلان کلی توهین تخریبپسره خیلی مغروره خیلیی ...

خیلی اسگلی ببخشیدا واقعااااا خیلی 

یعنی اینو باید بدی سر تخته بشورنش بی غیرت بد دهنو

درسته عزیزم . ولی این فکرو تغییر بده چون حتا اگه رابطتون پایدار بشه و ازدواج هم کنین یروزی خدایی نکر ...

با هیچ کدوم وقتی تنهام همش پیشرفت میکنم خوب میشم عالی میشم ولی حس تنهایی و بغض دارم💔

خدا از این پسره نگذره بقدری حس بد دادن حس ناکافی بودن دارم 

خیلی اسگلی ببخشیدا واقعااااا خیلی یعنی اینو باید بدی سر تخته بشورنش بی غیرت بد دهنو

من ب اون فحش دادم😐

من ب اون فحش دادم😐

اها خیلی بی ادبی😂😂

ریدی دیگه تموم کن 

با هیچ کدوم وقتی تنهام همش پیشرفت میکنم خوب میشم عالی میشم ولی حس تنهایی و بغض دارم💔خدا از این پسره ...

عزیزدلم یکم ب خودت فرصت بدی اینایی ک گفتی فقط نیاز ب زمان داره . درسته آدم نباید تنها باشه نیاز ب همدم داره ولی همدمی ک کنارش احساس آرامش نداشته باشه بدتر از تنهاییه . ی مدت ب هیچی فکر نکن استراحت کن خودت مغزت قلبت نیاز ب زمان دارین بعدش میتونی منطقی و عقلانی تصمیم بگیری 

اها خیلی بی ادبی😂😂ریدی دیگه تموم کن

اصن ب دلم نمیگیره میگه میدونم عصبی بودی

بهش گفتم طوری از خواهرت کینه دارم دلم میخواد ب یکی پول بدم بهش تجاوز کنه میگف باشه هرکار بگی میکنم فقط اروم شو تو😐این کسیه ک تو شهر همه ب غیرت و ناموس پرستی میشناسنش

هنگم بخدا