2777
2789

چندروز پیش اتفاقی فهمیدم که همکارم پیگیرمه گویا 

امروز صبح بعدشیفت جلو دربیمارستان ازم خواست باهام حرف بزنه 

خیلی محترمانه گفت دوسداشتم باخانواده خدمت برسم گفتم اول باخودتون حرف بزنم واینا

نمیدونستم چی بگم هیچ مشکلی نداره بنده خدا 

ولی من واقعا اصلا به ازدواج فکرنمیکنم 

بهش همینو گفتم 

گفت اگه واقعا مشکلتون زمان هستش اجازه بدین نامزد رسمی بشیم تا هروقت که شما بگین اصلا هیچ ارتباطی هم نباشه 

باز من گفتم نه اخه ...زبونم نمیچرخید نمیدونستم چی باید بگم گفتم اخه من اصلا قصدازدواج ندارم هیچ زمان خاصی براش مدنظرم نیس

یهو پرسید 

خانوم فلانی کسی تو زندگیتونه؟

گفتم نه یه نه ی محکم 

گفت پس تو دلتونه

اینبارم گفتم نه ولی دروغ🥺

گفت راستش یه چیزایی شنیده بودم ولی فک میکردم براتون تموم شده شاید بخواین به فرد دیگه ای فک کنین صداش میلرزید طفلک مث فیلما🙃

یخ زدم انگار نمیدونم ازکجا فهمیده

بعدش تشکرکرد و قبل خدافظی گفت میزاریم چندوقت دیگه هم بگذره ...‌ولی من تو خودم این جنمو میبینم که ادمی باشم که باهاش تلخی های گذشته رو فراموش کنین 

لازمه مفصل باهاتون حرف بزنم خواهش میکنم یه زمانو مشخص کنین منتظرخبرتون هستم

از صبح هی میخوام بهش فک نکنم هی نمیشه😭چه گلی به سرم بریزم 

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

بهش فرصت بده

خودتم برو پیش مشاوره

نقد رو بچسب

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه انسان منطقی و با درکیبش فکرکن

بخدا نمیشه 

هیچ عیبی هم نمیتونم رو بنده خدا بزارم 

هرچی هم میگم از یه در دیگه وارد میشه 

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

بهش فرصت بدهخودتم برو پیش مشاورهنقد رو بچسب

من نمیتونم فراموش کنم میزنم این طفلکو هم بدبخت میکنم 

همین که فکرت درگیرش شده یعنی واقعا جنم دارهیه فرصت بهش بده

فقط ذهنم درگیره حرف اماده کنم که بتونم قانعش کنم دیگه پیگیر نباشه 

الان فهمیدم چندوقته همه متوجه رفتارش شدن 

خودخرم خیلی دیرفهمیدم

من نمیتونم فراموش کنم میزنم این طفلکو هم بدبخت میکنم

باید فراموش کنی

ادمی که گذاشته رفته و ارزشی قائل نبوده برات،  چرا به پاش نشستی و نشخوار فکری میکنی؟! 

میتونی فراموش کنی

برو حتما مشاوره. 

بچسب به ادمی که میگه رسمی بیام خواستگاریت. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

آخیییییییی چ گوگولی 

بنظرم درموردش فکر کن همینکه وارد رابطه بشی قبلی رو فراموش میکنی

البته برا بعضیام جواب نمیده ولی خودم اینجوری ام 

بزار بیاد خاستگارس ی مدت همینجوری در ارتباط باشین خیلی دورادور اگر نشد و نتونستی رابطه قبلی رو فراموش کنی بهش بگو بس خلاص

بیخیال گلم چیزی که تموم شده یعنی تموم شده اگر آدم خوبیه به خودت یه فرصت دوباره بده

وجدانم قبول نمیکنه 

اگه این اقا بیاد توزندگیم واون از دلم نره‌...😢

فقط ذهنم درگیره حرف اماده کنم که بتونم قانعش کنم دیگه پیگیر نباشه الان فهمیدم چندوقته همه متوجه رفتا ...

یه چیزی بهت بگم ؟

با مردی باش که اون بیشتر دوستت داره تا تو اونو 

دوست داشتن اون تورو خوشبخت میکنه حتی باعث میشه توام بهش علاقه مند بشی

لایک نکن😑