2777
2789
عنوان

سختمه دوباره با شوهرم شروع کنم

304 بازدید | 5 پست

خیلی سخته بعد دعوا و کتک کاری و خرد کردن غرورم دوباره باهاش خوب بشم تا حالا چند بار دعوای بد کردیم همیشه من غرورمو گذاشتم کنار رفتم بغلش کردم بهش محبت کردم اما این دفعه طوری کتکم زده که اصلا از دلم نمیره دو هفتس آشتی کردیم اوایل مثل همه دعواها منتظر بود من برم اما دید نمیرم خودش اومد بغلم کرد، دستمو گزفت اما من دیگه بی حس شدم چندشم میشه سمتم میاد ی هفتس هی میاد نزدیکم شه میبینه من بی حسم عصبی میشه میره، سختمه اینطوری ادامه بدم دوس دارم مثل قبل دوسش داشته باشم اما اینقد رفتم سمتش پسم زده میترسم دوباره برم سمتش پسم بزنه

عجب. فعلا سرسنگین باش و زودی وا نده اگه دوباره دعوا شده کم نیار. تا بدونه که غرور یه خانم حس و حال یه خانم بعد از کتک خوردن چیه؟ اصلا مرد اگه مرد باشه دست روی زن بلند نمیکنه حالا چه همسر یه خواهر چه مادر.

خداوندا تویی حامی وحاضر

اوه اوه این نقطه اونجایی هست ک میگن زن ها تمام تلاششون رو میکنن ولی وقتی دلشون رو برمیدارن و میرن دییییگه میرن ربطی ب کتک نداره من با همسرم بحث خالی زیاد داشتم اینجوری شده بودم دو سال طول کشید درست بشم ولی نشوندم با محبت و احترام خواسته هام رو بهش گفتم گفتم دلم داره ازت دور میشه خودم نمیخوام تو هم کمک کن تا دور نشیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بار بعد که اومد قبولش کن چون تا یه حدی ناز میکشن بعد دیگه نمیکشن اون موقع باوجودی که کتک خوردی بری منتم بکشی دیگه خیلی زور داره..این که من میگم در شرایطیه که شما قصد اتجام کار خاصی در قبال کتک ها رو نداشته باشی

اوه اوه این نقطه اونجایی هست ک میگن زن ها تمام تلاششون رو میکنن ولی وقتی دلشون رو برمیدارن و میرن دی ...

چند بار اینارو بهش گفتم دعواهای قبلیمون میگفتم نزار دلم ازت دور شه اما فکر میکرد من همون دختر اویزون ده سال پیشم که کات کنیم بعدش با گریه برگزدم اما من دیگه خسته شدم توان ادامه ندارم 

سلام. عزیزم  محبت ندیدن از شوهر و بی علاقگی اونها به همسرانشون، مثل ویروس داره توی خونواده های ما تکثیر میشه، متاسفانه اگه مرد بخواد، پاشو از در خونه بیرون نذاشته همه جوره تامینه، منظورم به همسر شما نیست، ولی در کل دیگه کسی به ظرافت های زنانه همسر خودش بهایی نمیده از بس دیدن و.....