2777
2789
عنوان

کسی برای جنسیت قرآن باز کرده

254 بازدید | 25 پست

سلام، درست در اومده براتون

من دختر می خواستم، اما همت ش آیه ای که خدا به زکریا یحیی رو می ده میاد، چندین بار

یعنی پسره؟

شما انجام دادین تا حالا؟ درست در اومده؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا انقد ناشکری نکن ایشالا هر جنسیتی که داره سالم و صالح باشه براتون

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
اگر درست بود که این همه بی عدالتی و ظلم تو جهان نبود چون خدا تو قرآنم گفته من از ظالما حمایت نمی‌کنم ...

این زمین مال مردم هست و مردم حاکم هستن توقع داشتید خدا از اسمان بیاد زمین ظالمها رو بکشه حرفهایی میزنیپ

این زمین مال مردم هست و مردم حاکم هستن توقع داشتید خدا از اسمان بیاد زمین ظالمها رو بکشه حرفهایی میز ...

پس خدا قراره چیکار کنه وقتی دنیارو آفریده مسئولشم هست

با افتخار شیرازیم:)

مگ قران برای جنسیت باز میکنن عزیزم قران اصلا وسیله ف ال زدن یا پیش بینی کردن نیست 

من فقط گاهی که خیلی دلم میشکنه قران باز میکنم خدا راهنماییم میکنه الان باردارم قبل بارداریم اصلا نیت بچه هم نداشتم همینجوری قران باز کردم معنی بخونم برام اومد همین ایاتی که شما میگی بعدش شک کردم ب بارداریم ک بی بی زدم و ازمایش دادم مثبت بود. ولی رفتم سونو گفتن دختره البته سونو ان تی بعد چون من یه دختر دارم خیلی خوشحال شدم که قران باز کردم پسر اومده گفتم خداروشکر دختر و پسر خدا بهم بده ولی بعد سونو چون همش فکر میکردم پسره و فلان بعد دختر یکم شوک شدم البته بگم خداروشکر میکنم ولی خب یه روز باز همینجوری حالم خوب نبود قران باز کردم دوباره همین ایات اومد که احتمال میدم بچم پسره ولی هنوز سونو قطعی نرفتم