2777
2789
عنوان

نگرانم نگراان

170 بازدید | 28 پست

شش ماهه برآی بچه داری اقدام کردیم دو ماهه هم هست،قرص لتروزول می خورم این ماه دوم بود میخوردم اما باز هم خبری نیست .تمام آزمایشات من و همسرم سالمه و مشکلی نیست خب اگه مشکلی نیست چرا نمیشه پس .سعی میکنم بهش فکر نکنم اما چشم باز میکنم میبینم چند ماه گذشته و باز هیچی .نگرانم نکنه سالها طول بکشه واييي نهه

اتل متل توتوله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین استرست باعثشه شک نکن

تا یکسالاصلا طبیعیه و جای نگرانی نیست تو بهش فکرنکن مطمئن باش باردار میشی

آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 

ورزش کن فکرت آزاد کن یه کار هنری چیزی انجام بده مشغولیت ذهنیت از بین بره واسترست کم شه

فقر که از در خونه بیاد تو ایمان از پنجره میره بیرون. خدایا فقر رو تو هیچ خونه ایی راه نده😔😔😔
ورزش کن فکرت آزاد کن یه کار هنری چیزی انجام بده مشغولیت ذهنیت از بین بره واسترست کم شه

منم میخوام بیخیال شم دور اطراف هی میگن چی شد پس کافیه بگم اقدام کرديم نمیشه همه با دست نشون میدن میگن ببين اون بچش نمیشه

اتل متل توتوله