2777
2789
عنوان

تلفظ سین شین بعد از ارتودنسی

88 بازدید | 10 پست

بچه ها با ارتودنسی تلفظ سین شین به هم میخوره؟

من کاملا واضح صحبت میکنم و مشکلی ندارم 

دندونامم فاصله ندارن ولی یه مقدار کج هستن میخوام ارتو کنم میخواستم بدونم تلفظ سین شین تغییر میکنه یا نه؟؟؟

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه کوچولو ریز تغییر می‌کنه ولی زیاد متوجه نمی‌شی و نمی‌شن ازم یه توصیه اگه فقط دندونات یه کوچولو کجه برو دکتر یه راه حل بهت بگه بدون ارتودنسی مثلاً تراش بده ارتودنسی شفاف هم اومده یه سرچ کن در موردش بخون شاید این یکی بهتر از ارتودنسی قدیمی باشه 

و اینو خیلی روش حساس باش یک دکتر مناسب پیدا کن چون دیدم  رفته ارتودنسی کرده دندوناش بعد از چند سال دوباره برگشته سر جاش

از لحاظ روحی نیاز دارم به دور و وریام با ذوق بگم"دیدی شد؟"🥹🥹
نه، معمولاً ارتودنسی تاثیر زیادی رو تلفظ سین شین نداره. مگر اینکه دندون‌ها خیلی به هم فشرده یا کج باشن که ممکنه کمی تو تلفظ تاثیر بذاره. ولی اگه الان مشکل خاصی نداری، بعید به نظر میاد که تغییرات زیادی داشته باشی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

نه، معمولاً ارتودنسی تاثیر زیادی رو تلفظ سین شین نداره. مگر اینکه دندون‌ها خیلی به هم فشرده یا کج با ...

من دندونام فاصله ندارن ، و زیاد هم کج و کوله نیستن 

پس به نظرتون با خیال راحت برم ارتودنسی کنم نه ؟ 

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 
ارتودنسی نه ولی پلاک آره

پلاک چیه ؟ چه فرقی داره؟

من که نهدانشجو بودم تازه

عه منم ۲۳ سالمه

عه منم ۲۳ سالمه

من پیش دانشگاهی گذاشتم  البته دندون هام بسیار مشکل داشت  خیلی خیلی قدیم میشه

ولی کلا شاید ارتودنسی لازم نباشه اگر خیلی بد نیست شاید با پلاک حل بشه حتی 

حتما دکتر متخصص برو 

درهرحال ارزشش رو داره دندون مهمه و ارتودنسی به خاطر سلامت دندون هم هست 

من پیش دانشگاهی گذاشتم البته دندون هام بسیار مشکل داشت خیلی خیلی قدیم میشهولی کلا شاید ارتودنسی لا ...

آره دکترم متخصص ارتودنسی هستند و حتی متخصص جراحی فک و اینکه استاد دانشگاه تاپ یک هستند