2777
2789
عنوان

اگه وضعیت مالی شما اینجوری چه سبکی زندگی میکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 31 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم بیشتر به فکر سرمایه گزاری و پیشرفت اموالم میشدم ، محله خونه م رو بهتر میکردم ، ماشینم رو مدل ...

خب پس لذت زندگی کی؟

این شرایط دوستمه ولی هنوز به شدت در تکاپو برای جمع کردن هست. بم میگفت دلم میخواد یکم راحت تر خرج کنم ولی دیگه انگار به جمع کردن عادت کردم

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

به نظرم من با هر درامدی، باید مقداری پس انداز ماهانه داشت. اما این به این معنی نیست که به خودتون سخت بگیرید. متعادل خرج کنید، پس انداز هم کنید. از همین پس انداز میشه سفر رفت یا اگه خرج غیرمنتظره ای پیش اومد استفاده کرد. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
خدا بیامرزتش ولی پاش گیره. باید بری ب پدرش بگی اگه میخوای روح بچت در عذاب نباشه سهم منو بدین

گفت تا دخترت ۱۸ سالش بشه ی فکری به حالش میکنم. هرچند از دختر متنفره ولی هرچی‌داشته زده  ب اسم زنش و بچه ای ک گیرش اومده.

اره اگ بچه داشته باشم ی حساب براش باز میکنم ماهیانه پول میریزم برای وقتی ک بزرگ شد

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

اعتدال به سمت خرج .. البته خرج الکی و همیشگی نه ... 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

اره اگ بچه داشته باشم ی حساب براش باز میکنم ماهیانه پول میریزم برای وقتی ک بزرگ شد

پول به چه درد میخوره. داره طلا میخره که خب می مونه و پس انداز هست دیگه

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
گفت تا دخترت ۱۸ سالش بشه ی فکری به حالش میکنم. هرچند از دختر متنفره ولی هرچی‌داشته زده ب اسم زنش و ...

ببیخیال.  خدا خودش همه چیو میبینه و مو رو از ماست میکشه. ب خدا و اخرت یقین داشته باش 

پول به چه درد میخوره. داره طلا میخره که خب می مونه و پس انداز هست دیگه

خب بخره ب من چه نظر خواست دادم

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون