2777
2789
عنوان

با کار شوهرم از بچه دار شدن میترسم

218 بازدید | 14 پست

زمانی که شوهرم مجرد بود با خانم متاهلی در ارتباط بود که مدت کوتاهی بود و شوهرم اونو ترک کرد و رابطشون تموم شد، چند وقت پیش داشتم درمورد دکتر زنان صحبت می کردم که گفت دکتر خوبی پیدا کن تا بریم و منم گفتم فلان دکتر اونم گفت که آره میشناسم گفت از کجا؟ گفت آبجیم میرفت پیشش خودمم رفتم مطبش، نمیدونم چرا حس بدی گرفتم بنظرتون من حساس شدم یا شوهر شما هم از این کارای زنونه بلده؟ 

مامان یه آقا پسر گوگولی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حساس نباش جانم شوهر من هرروز که میاد ی پیشنهاد جدید برام داره واای خانووووم سالن گیتی کارش عالیه دکتر زنان میگن تازه اومده کارش حرف نداره واای ی مغازه س باید کاراش و ببینی 😂میگه همکارای خانوم از صب تا شب میشینن راجب اینا حرف میزنن اینم یاد میگیره 

بار سنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود خم شدن را عار میدانم خدایا 🤲کمک کن نشکنم