2777
2789

سلام عزیزان من امروز بعدازظهر یک جلسه مهم کاری باید برم یه بچه کوچیک یکسال و هفت ماه دارم باباشم سرکاره نمیدونم کسی رو ندارم نگه اش داره ی پسر ۸سالم دارم بنظرتون یکساعت باهم بزارمشون خوونه بمونن یا کار خیلی اشتباهییه....چقدر زن بودن مادر بودن و شاغل بودن سخته خصوصا وقتی کمک نداشته باشی..شهرمون هم مهد نداره یساعت بزارمش نمیدونم چکار کنم نمیتونم ببرمش چون مطمعنم اذیت میکنه 

همسایه هم ندارین یساعت حواسش باشه؟

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه بچه اونم بااین سن خانواده شوهرت نگه نمیدارن

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

نه اصلن با همسایه ها هیچ روابطی نداریم ندیدمشون حتی

پسرتون حسادت نداره به بچه دیگتون؟ اگه کاش بخوابونین کوچیکه رو و درو قفل کنبد

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

به نظرم بزارش پیش پسرت پسرت دیگه از اون حالت بچگیش در اومده واسشون برنامه کودک بزار برو

آره خودمم این فکر میکردم اما بازم میدونم کار درستی نیست و اشتباهه همش قراره فکرم تو خونه باشه

آره خودمم این فکر میکردم اما بازم میدونم کار درستی نیست و اشتباهه همش قراره فکرم تو خونه باشه

آره یه ساعت زیاد نیست 

بچه رو بخوابون 

واسه بزرگه هم بزار شبکه پویا 

برو سعی کن زودم برگردی 

نگران نباش