2777
2789
عنوان

اینم از هویت 😂

166 بازدید | 7 پست

باز از قبلیا بهتر بود سوال چالشی داشت ولی در برابر زبان هیچ بود البته خودم بیست نمیشم متاسفانه در کل بدک نبودددد نظر شما چیه؟!

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی  
هویت چیه ؟ درس جدید ؟ زمان ما نبود، چه درسیه ؟ چی یاد میده ؟

جان من؟!حاجی اینا چرا اینطوری میکنن پس با ما ....

جامعه شناسی انسانی ها رو جمع و جور کردن ،کردن ببخشید تو پا.چمون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکثر برگه های که ما می‌بندیم و سورت میکنیم سفیدم یا کم نوشتنهمکاران هم تصحیح اوراق شروع کردن میگن او ...

کی گفته نوزده پایین نیست من خودم زبان و فیزیک زیر هفده میشم ولی دینی و فارسی و هویت بالا هفده میشم الکی حاشیه نسازین بعدشم همه که یکی نیست من برای دینی یه ماه کامل خوندم کمتر از حدی که خوندم گرفتم چون سطحش خوب بود فارسی هم در حد تلاشم بود فیزیک من خود فصلا یک نه صد تا تست زدم فصل دو هم کمتر بود ولی خوندم بقیه یکم کمتر زدم ولی چون تایم کم اوردم نتونستم جمع بندی اصولی داشته باشم گند زدم زبان هم کلاس میرم و جمع بندی هم کردم اما واقعا سطح بالایی داشت پس الکی قضاوت نکنید