2777
2789
عنوان

دوستان کمک بازم جن بود یا توهم زدم دوباره

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 88 پست
بختک یه چیزی که الان براش دلیل علمی آوردن که بخاطر سنگینی گوارش و معده وقتی طاق باز بخوابی حس میکنی ...

دلیل علمی مسخره ای داره چیزی ک من شنیدم صدای نفس و قدم داشت از پشت پرید روم😕

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام دوستان بایاد خدا دل اروم میشه

همه چی قاطی هم میخونم مضطربم 

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

منم همچین تجربه ای داشتم

چ کردی ؟ بازم اذیت میشی؟

دلیل علمی مسخره ای داره چیزی ک من شنیدم صدای نفس و قدم داشت از پشت پرید روم😕

منم اینجوری شدم

سایه سیاه دیدم

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

قران بزار بالا سرت یا کنارت

صدقه بده و صدای قرآن پخش کن تو خونه

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین

شام چی خوردی؟

من یه بار سام بادمجونی بود خیلی شب حالم بد شد دیگه حرات نکردم شام بادمحون بخورم

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
بحتک روی منم افتاده دوبار یبارس ک اینقد گلومو فشار داده بود ک گردن درد بدی گرفتم یبار هم کل بدنمو قف ...

این بار سوم این اتفاق میفته قبلا اصلا همچین نشدم الان پشتم سوزش داره انگاری 

اولین بار کی دیدی

ندیدم فقط صدای پا و نفس شنیدم تو تاپیکام هست ،الانم همونطوربود فقط این بار دویید افتاد رو پشتم ،الان سوزش داره پشتم کمرم