2777
2789

چیکارکنم برام مهم نباشه کجاست با کیه انقدر زنگ نزنم پیام ندم نگم چرا صدا کسی نیس . اون کی بود . این صدای چی بود. تا بیاد خونه منتظرش نباشم و کلا هیچیش برام مهم نباشه بیخیاااال زندگی کنم 

چجوری میشه؟

(شوهرم سابقه خیانت داره یکسال،و ارزشش پیشم کم شده)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواستم بگم در یک صورت اینجوری میشه ک بهت خیانت کنه و از چشمت بیفته ولی دیدم نوشتی سابقه داره

آره داره متاسفانه

چجوری دیگه به اون زن فکر نکنم استوریهاشو چک نکنم

و هی یادم نیارم ک چه کارهایی باهم کردن و اگه ادامه داشته باشه بزنم بیخیالی زندگیمو بکنم بگیرم راحت بخوابم تا بیاد

آره داره متاسفانهچجوری دیگه به اون زن فکر نکنم استوریهاشو چک نکنمو هی یادم نیارم ک چه کارهایی باهم ک ...

اون شوهر احمقت در چ حد بود خیانتش؟؟!

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

عزیز دلم، کاملاً درکت می‌کنم… وقتی کسی که باید تکیه‌گاهت باشه، بهت خیانت کنه، یه زخم عمیق می‌زنه به دلت که حتی اگه ببخشی، اثرش همیشه یه گوشه‌اش می‌مونه. اینکه الان نمی‌تونی بی‌خیال باشی و مدام فکرت درگیره، کاملاً طبیعیه… تو نامطمئنی چون یه‌بار بهت ثابت شده که امنیتی وجود نداره.

اما حالا اگه واقعاً می‌خوای بی‌خیال‌تر باشی، اول باید بدونی که این فقط با تمرین و تصمیم‌های کوچیک ممکنه، نه یک‌شبه. چند تا پیشنهاد برات دارم:

1. فوکوس رو بذار روی خودت.
    یه هدف جدید برای خودت بذار: کلاس، ورزش، کار، حتی یه علاقه کوچیک. وقتی ذهنت درگیر چیزیه که بهت حس خوبی می‌ده، کمتر وقت پیدا می‌کنه برای فکرای بی‌فایده.
  2. مرزهای جدید برای خودت بچین.
    هر وقت خواستی زنگ بزنی یا پیام بدی، قبلش از خودت بپرس: “آیا این کار باعث میشه احترامم پیش خودم بیشتر بشه یا کمتر؟”
    اگه جوابت “کمتره”، نزن.
  3. منتظر نباش.
    برنامه‌اتو طوری بچین که انگار نیست. برات سوپرایز باشه اگه اومد یا تماس گرفت، نه عادت.
  4. بنویس.
    هر وقت فکرت درگیر شد، یه دفتر بردار، هر چی تو دلت هست بنویس. حتی غر بزنی، دعوا کنی، گریه کنی، بنویس. آرومت می‌کنه.
  5. احترامتو برگردون.
    اگه حس می‌کنی اون پیشت بی‌ارزش شده، ببین چرا هنوز براش وقت می‌ذاری؟ هر چقدر بیشتر برای کسی که قدر نمی‌دونه انرژی بذاری، بیشتر خودتو خسته می‌کنی. تو ارزش بالاتری داری.

آخرشم اینو بگم: بی‌خیالی واقعی وقتی میاد که مطمئن شی حتی اگه طرف نباشه، تو خودتو داری، تکیه‌گاهت خودتی. از همین‌جا شروع کن، کم‌کم قدرتتو پس می‌گیری.

این شکو شرشو از سرت کم کن ارزششو نداره وسواس فکری گرفتی متوجهی؟

یکسال بهم خیانت کرد .. من هرروز استوریهای دختره رو نگاه میکنم اگه نگاه نکنم انگار ی چیزی از دست دادم

شوهرم میره بیرون هزار بار پیام میدم الان کجایی با کی گوشیش چک میکنم ی چیز کوچیک میبینم فورا دعواااا

اینطوری اون منو ی روانی میبینه شاید دیگه با اینکه مقصره

چیکارکنم نمیخوام بازم مث قبل احمق فرض بشم بازم بهم خیانت کنه😭